635 db. hozzászólás
62 pont
  Hobbista
2008.02.09.
tag |
Nekem már kész a tervem csak rossz az idő esik fúj a szél ezért nincsen kedvem a városba meni kénért de, már kész a tervem ésha mindent sikerel beszereztem akkor majd láthatjátok a következő robantásról a vidit. |
|
|

378 db. hozzászólás
95 pont
   Haladó
2007.08.27.
tag |
"B@zmeg kertész mennyi eszed van!!" 
Vannak beszólások alatta keményen   
Mivel mások már mindent elmondtak előttem nem is ismétlek. |
|
|

303 db. hozzászólás
71 pont
   Hobbista
2007.12.31.
tag |
Hát Gyula ez kissé túlzás ennyi erővel akkor azt is érzed 10m-ről, ahogy a felrobbanó petkó lökéshulláma elsüvít a fejed mellet. Rocknak meg csak annyit hogy király a hozzászólásod |
|
|

305 db. hozzászólás
34 pont
  Piromán
2008.06.22.
tag |
Na ez jó volt, a videó is meg nevem:rock hozzászólása is |
|
|

471 db. hozzászólás
74 pont
   Hobbista
2008.01.04.
tag |
Na figyelj braniniac ha láttad már az én flash petkómat akkor elmondom hogy abba 1-2 grammnyi flash por volt és utcákkal arébb is hallották szerintem 200grammnyival már nem jó szórakozni én mikor ott áltam kb 10-20méterre az enyémtől rendesen éreztem a lökéshüllámot akkor szerinted 10-20 szorosánál nem fogod érezni na mind1 te dolgod de szerintem ha legközelebb csinálsz ilyet úgy csináld hogy fogsz egy henger alakú sablont majd egy kis tálkába kiöntesze vízüveget. Levágsz egy akkora papírlapot amekorra a hengear szélessége majd a papírlapot bevízüvegezed és feltekered a sablonra.Pár perc után le is veheted a sablonról a papírt. Majd a két végét vízüveges papírzsepivel zárd le.Ja de előbb töltsed bele a flash port xd. hagyd 1-2 napig a napon száradni majd Fúrd ki .Ennyi. |
|
|
80 db. hozzászólás
5 pont
  Piromán
2008.07.07.
kitiltott |
sok a káronkodás  
/// Nálad meg sok az OFFolás. Vagy, ha nem érted, akkor nézz vagy kérdezz utána, hogy miről is van szó! /// [mod. Gabtech] |
|
|

635 db. hozzászólás
62 pont
  Hobbista
2008.02.09.
tag |
fúú ropant kevés de, a fojtás sem volt olyan nagy de, csinálok egy jobbat aszem ez olyan 3g volt amit bele tetem. |
|
|

298 db. hozzászólás
222 pont
    Haladó
2007.12.22.
PM Tag |
Hát ez szerintem is nagyon gyenge volt.Nem is értem,hogy lehet ebből a jó kis anyagból ilyen keveset kihozni Amúgy ez hány gramm volt? |
|
|

635 db. hozzászólás
62 pont
  Hobbista
2008.02.09.
tag |
Papír alapu ragasztó szalagvolt és az egyik hülye haverom dumált bele a képbe egyépként ez kurva hangos volt csak a telómnak nem jó a felvevő bigyója ezért sokat halkít az egészen.
De, ha lesz legközelebb az nagyon brutál lesz mert vagy 200g-nyi KNO3-as flasht akarok igen erősen lefojtani anak biztosan szép hangja lesz.
De, most a vetőcsövesekell hülyülök de, sajna kifogyott a gy.zs. de, ha lesz újra akkor teszek fel videókatt. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
"Apu! Kezdődik!" Kész! Tiszta barátok közt. 
Na, most komolyan. Ez a Flash-puki, legközelebb jobb lesz! Ne sajnáld azt a papírszalagot vagy szigetelőszalagot! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 37
Ebből tag: 0
Látogatók: 1809619
Látogatók ma: 1142
|