211 db. hozzászólás
81 pont
   Hobbista
2007.12.09.
tag |
ha valakit érdekelne véletlenül vagy ha nem is nagyon örülnék ha rákattintana erre igaz hogy nem pyroval kapcsolatos :D CSABAFALVA
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
211 db. hozzászólás
81 pont
   Hobbista
2007.12.09.
tag |
kb 4mm-eres lyukú gipszfúvókája volt és 1,5-2 cm-es test majdnem teletöltve candyvel (főzött vasoxidos) és a végébe 3 darab sárkánytojás csillagként.
|
|

471 db. hozzászólás
74 pont
   Hobbista
2008.01.04.
tag |
Figyu én már sok sok rakétát próbáltam építeni, de nem tudom hogyan csináljak bele kilövő erőt, létci írjál mér egy receptet, ja és nagyon frankó a vidi 
|
|
227 db. hozzászólás
33 pont
  Piromán
2007.12.02.
tag |
meg volt olvasztva vagy csak sima por állagu
Ez egy hozzászólás a(z) "füstbombám (kno3,cukor,paraffin)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
12 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.01.23.
tag |
jó sokáig füstőlt hánn gramm volt  
Ez egy hozzászólás a(z) "füstbombám (kno3,cukor,paraffin)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

378 db. hozzászólás
95 pont
   Haladó
2007.08.27.
tag |
nagyon szép volt!!
bravo
sokáig ment sok füsttel  
|
|
64 db. hozzászólás
2 pont
  Kutyul
2008.01.05.
kitiltott |
tod hogy csináltam ugy hogy a csilag szorobol 8 darabot ösze szig szalagoztam jo vastagon és 8 darabot kijeb huztam az volt agyujto szál otána ara is huztam jo sok szig szalagot és itána már kész is csak ara kel figyelni hogy a gyujto szálnál engegye ki a füstöt más holne legyen rés mert akor nem lesz jo a belsö égése :) enyi böl ál az egész

Ez egy hozzászólás a(z) "A csilag szorbitolból kszült füstbombám vidije" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
4 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2008.01.16.
tag |
A dobozra több lyukat kell csinálni.
|
|
175 db. hozzászólás
48 pont
   Hobbista
2005.12.23.
tag |
Már nem azért, de aki egy receptet nem talál meg, az ne akarjon nagyobb dolgokba belefogni....
Ennyit segítek: PyroMaster
Jó keresgélést!
|
|

560 db. hozzászólás
244 pont
    Pirotechnikás
2007.12.30.
PM Tag |
mi ez a gyurcsányos nem kell félni(nem fog fájni )szöveg? 
egyébként télleg jó volt
|
|

560 db. hozzászólás
244 pont
    Pirotechnikás
2007.12.30.
PM Tag |
szép füst...mik az arányok?próbáljátok úgy hogy a füstöt oldalra vezetitek el(kifurkáljátok oldalt a dobozt a tetejénél),és akkor sztem jobban földközelben marad
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 89
Ebből tag: 0
Látogatók: 1819148
Látogatók ma: 1603
|