635 db. hozzászólás
62 pont
  Hobbista
2008.02.09.
tag |
Nekem már kész a tervem csak rossz az idő esik fúj a szél ezért nincsen kedvem a városba meni kénért de, már kész a tervem ésha mindent sikerel beszereztem akkor majd láthatjátok a következő robantásról a vidit.
Ez egy hozzászólás a(z) "Flash bang" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
80 db. hozzászólás
5 pont
  Piromán
2008.07.07.
kitiltott |
ebbe van
x gram kno3+x gram porcukor+x gram fehér gyertyaviasz lereszelve (paraffin) (én sajtreszelővel csináltam)
ezeket összekevered és kész
ja és a rántókarika valami ilyesmi: http://www.youtube.com/watch?v=GviK0fm9U3I&feature=related
ja és légyszives pontozzátok.
/// Ez az utolsó figyelmeztetésed! Nem írunk arányokat a fórumba! Ezer füstbomba recept van a receptolvasóba! /// [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás a(z) "Rántókarikás füstgránátom (hülye haverom beleordított)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

378 db. hozzászólás
95 pont
   Haladó
2007.08.27.
tag |
Hát, ezek a hülye haverok már csak ilyenek... 
Rántókarikát csinálni nem nehéz, gyufákból is tudsz.
Már rangetegszer csaináltam ilyet
Szép nagy füstje volt. Engem is érdekelne, hogy mit tettél bele.
Ez egy hozzászólás a(z) "Rántókarikás füstgránátom (hülye haverom beleordított)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Nem baj jó volt ez így is!
A csajok már csak ilyenek... De jobb ha vigyáztok velük sose lehet tudni melyik dobott barátnő fog feljelenteni ezért!
Tanulj az én példámból, ne vigyél nőt eksönre! Mert ha szakítasz vele, ráduszítja a jardokat...
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm-es bombetták?inkább csillagágyú.xd.Egy biztos,,spanom nője többet nemfog jönni!!." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Szerinted?
persze hogy én..
Máskor alaposabban rögzíteni fogom a gy.zst,így nem fordulhat elő h bombettából csillagágyu lesz..
és az a nőszemély sem fog jönni,be nem állt a szája neki.!
Miatta szarrá kellett vagdosnom a videót,kemény s fárasztó volt a szövege
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm-es bombetták?inkább csillagágyú.xd.Egy biztos,,spanom nője többet nemfog jönni!!." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 48
Ebből tag: 0
Látogatók: 1811608
Látogatók ma: 278
|