3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hát akkor nem nagy ereszés ha csak 30Mp ig tart! én még nem proszáltam nem is tervezem, mert voltak rosz tapasztalataim a gázok belégzése kapcsán!
ugyanis mint jó gázvezeték és készülékszerelő tanonc néhány idősebb koléga megismertetett az akut gázmérgezés minden tünetével! 
ez úgy vót hogy vót egy 25L PB palack a tanmühelyben állandó parkolópályán az egyik sarokban. hamar feltünt hogy az idősebb kollégák gyakran látogatják azt a sarkot, és hát én kiváncsi ember lévén hamar érdeklődni keztem ugyan mire lehet használin azt a palackot hogy ekkora örömöt okoz? a kollégák is hamar kaptak az adandő lehetőségen hát majd megmutatják!
aztán előkerült a zacskó bele a gáz és azon kapom magam hogy épp a nagyon kellemes illatú metilmerkaptán ingerli a szaglószervem. ez egy pár belégzés után már nem is annyira zavaró! (egyépként a gázt ezzel szagosítják meg ha öngyilkos akarnál lenni ez elvileg annyira büdös hogyinkább leteszel róla a fing ban is van belőle! ) szal ott tartottam hogy belélegzem a büdös gázt egyszer kétszer háromszor de semmi. Kb 4mp mulva sötétség aztán némi fény az alagut végén (én közben nem is tudtam hogy most járok vagy a földön fexem) aztán hallom hogy anyám egy csövön keresztül üvőlt a fülembe hogy most hogy jössz haza te barom?
aztán kezdek észhez térni mire látom hogy a földön fexem erre megpróbálok felálni de valahogy nem jött össze ez kb 10MP ig tartott aztá feláltam körbenéztem de csak viszhangzó röhögészt hallotam közben szép lassan tágult a fény az alagút végén kb 30Mp után kitisztult a kép de ez nekem vagy 5pecnek tűnt! szóval érdekes vólt de egyszer elég belőle! 
másnap pedig felfedeztem mért fájt a fejem utána!
egy rohadt nagy dudor a fejemen hátul gondolom senki nem kapott el mikor üsszeborultam mint egy zsák szar! |