3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hali! nem azt mondtam hogy nem kavarja fel az iszapot! de te azt írtad hogy be akarod teríteni vele a partot! az nem fog menni! legfeljebb esőt csinálhatsz! Nem csak videón nézedettem ijesmit hidd el. nem a szám jártatom robbantottam ezzel azzal, vízben is! Na jó lehet hogy kicsit tuloztam "ezenkívül nem csinál semmit" azért az épp elég!
a heves reagálás az ötleted miatt tört ki, te írtad:
"valaki nem jártas ilyen téren rögvest hülyének nézzük"
nem nézzük hülyének de ha nem jártas akkor ne mindjárt nagymenyiségü robbanóanyaggal szaladgájon a pecások között!
a kézigránátos mutatványra azért kiváncsi lennék szerintem egy RPG be több anyag van mint egy kézigránátban! :)
nem rég egy másik fórumba láttam az RPG alternatív használatáról egy videót épp pecáztak vele!
az RPG ben is repeszszóró fej van azzal a faszi halál nyugodtan belelőtt a 0,5-1m res vízbe nagyjából 5m távolságból
egyrészt semmi baja nem lett másrészt jöttek a döglött halak de nem ugráltak a partra!
a faszi még vizes se lett!
ez azért van mert a víz közegellenállása hatalmas!
minél gyorsabban próbálja valami félretolni a vizet az útjából annál nagyobb az ellene kifejtett ellenerő is! egy hangsebesség kétszeresével száguldó 12,7mm lövedéket 1m víz megállít!
a 9mm elmegy benne 2m ert! (lásd állítólag címü műsor!!!)
ugyanez a hejzet a hallal az iszappal a repeszekkel!
a lökéshullám felcsapja a vizet de ha nem eleget akkor a maradék víz minden nagy sebességgel mozgó tárgyat pillanatok alatt megállít!
ahhoz hogy 1m mély vízet úgy szétlökjél hogy a megerig "le lehessen látni" vagyis hogy szabad útja legyen az odalent lévő tárgyaknak (repesz hal iszap stb) ahhoz nagy mennyiségü nem gyenge robbanószer kell! ez pedig egy kezdő kezében egyenlő az öngyilkossággal!
azt ajánlom keríts egy vízhatlan jól záródó dobozt majd tegyél bele 50g granulált fekaport (a doboz mivolta mindegy a fojtást a víz adja) csak az a lényeg hogy bírja a kívülről ránehezedő nyomást egy ideig! a granulált BP között sok a levegő sújozd le! majd keríts egy vízalatt is égő gyujtózsinórt
(PL 3mm Visco amijet én használm már vízalatt)
és jól tömicsd az illesztésnél aztán gyujtsd meg és blutty! lehetőleg 0,5-1m eres vízben próbáld.Válasz Mortein üzenetére (#2708) |