A másodperc ajánlata: BKF 212500 Ft

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Ja, igen, a mondandóm lényege lemaradt... tehát, ez nyilvánvalóan szándékos volt appme részéről. |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Fiam, te nyilván nem tudod, kivel beszélsz, másrészről meg betöltötted már a 10-et? Na ugye. Appme-ról infók: http://orban.atw.hu. (Ha találkoznátok az utcán, kezicsókolomot köszönhetnél neki...) |
|
|
19 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.04.20.
tag |
|
|
|
19 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.04.20.
tag |
sziasztok !uijra iitt!lenne egy kérdésem amit régen felakarok tennii nyíregyi robbantó van vagy pirós mert szivesen megismerkednék vele! |
|
|

176 db. hozzászólás
2 pont
    Haladó
2006.10.07.
tag |
Mr. Tökéj... |
|
|

176 db. hozzászólás
2 pont
    Haladó
2006.10.07.
tag |
 |
|
|

176 db. hozzászólás
2 pont
    Haladó
2006.10.07.
tag |
látod! te sem figyeltél:D
az allegoriába nem kell j! |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Csak pár végső gondolat:
Szerintem megsértődnél, vagy aki ilyen problémával "rendelkezik" 100-1, mint Te, ha én puszta segítőkészségből lefordítanám a rosszul írt szavaidat, mibe fogadjunk?
Bizony a problémás életű ember is erőfeszítéseket tesz, hogy ne látszódjon cseppet sem kevesebbnek, mint aki nem is tud az ilyen hátrányokról. Ezen csak Te segíthetsz.
Azonban nekem a többi 99 esettel vannak ellenérzéseim, ahol a hibás bötük mellett jól látszik a hibás gondolat is.
...és otthon se kenünk szart a falra, megbecsülésünket ez nem igazán fejezi ki.
Szerintem nyugodj meg és szükségtelen védeni a sokmilliárd, tévedhetetlen legyet, miszerint a tehénszar ínyencfalat... Már megin egy allegórija...
 Válasz gekkoka üzenetére (#3336) |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Értem én kedves appme hogy mit akarsz mondani!
Akkor bocsánatot kérek azoktól akiket zavart az írásom.
Elismerem hogy csak idehánytam valamit futtában.
De én itt úgy éreztem magam mint ha othon lennék. És szerintem te sem a talpig úriember formádat mutogatod othon a családtagoknak.
Ezen változtattam!
Más fórumokon másképp viszonyulok az elvárásokhoz!
"Csak ne várjátok el, hogy ne nézzem annak, ami, aki szemetel a szövegével.
Fogadd a vasat - mondták a gladiátorok anno... Ha szarul nyilvánulsz meg, nekem hasonló is vagy, már bocsika. smiley Na csá.smiley "
Az igazság az, hogy te nem ismersz engem, és én sem ismerlek téged.
Te alkottál rólam egy véleményt, rendben, csak ezt másokkal megosztani nyilvános formában...
Én sem kritizálnálak senki elött, mert számolok azzal hogy esetleg szarul eseik!
Különösen nem tenném egy olyan dologgal amiről nem tehetsz!
A helyesírás minősége nálam nem iskolai hiányosság vagy a tudás hiányából fakad.
De ezt már korábban írtam.
Diszgáfiás vagyok, velmszületett képesség hiányosság, nincs érzékem az íráshoz.
Ha leírok valamit 5X át kell nézzem.
Te bizonyára nem örülnél neki ha mondjuk félkezzel születtél volna, és én mások elött kijelenteném, hogy mivel szarul kötötted be a cipőfűződ te egy semmirevaló ember vagy.
Pedig ha nagyon megeröltetnéd magad, biztos találnál megoldást hogy összeszedd magad. De ha ez fél órádba tellik (mint nekem ez a levél megírása) akkor nem hiszem hogy mondjuk othon is eljáccanád!
Ez morbid példa volt! Lehet röhögni rajtam, de hazudni nem fogok!
Remélem ezzel berekeszthetjük ezt az eszmefuttatást! Válasz appme üzenetére (#3317) |
|
|

176 db. hozzászólás
2 pont
    Haladó
2006.10.07.
tag |
      |
|
|

176 db. hozzászólás
2 pont
    Haladó
2006.10.07.
tag |
na látod:D
|
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Utóbbi kijelentésemet rögtön visszavinom. ( http://pyrocenter.hu/tuzijatek/tesztek/images/tiger_sikoly_szetszedve.JPG ) |
|
|

176 db. hozzászólás
2 pont
    Haladó
2006.10.07.
tag |
éss azt sem fogod fel, h a kerék éppen megy agy blokkol! |
|
|
|
>>Vegyészfórum