221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
bocs, ágyú----kövi---hangzik--
háát... többet kéne írnom... tiszta béna vok már...
pyrózni is kéne lassan.   |
|
|

221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
nah akinek van feles bulihordója szívesen fogadom:) 100km en belül...bp-től...
jah:) a kis piros megkötött, 3 kiló lett:D hehe csak a vízüveges sóderes folytás.. ebbe nyomomm majd a granulált candy-t.. és lesz belőle ágyutöltelék, ha szerzek 22cm.es vascsövet, belül petróleummal kifújom, a jó tömítés érdekében, és duna fölött megreptetem, ha nem lesz hajó a környéken,, legjobb az lenne, ha befagyna, és el lehetne lőni a halálba, a köi kanyarig
de ez még odébb van...addigis, lehet én is nézek 25kg-s kno3mat... mert ez meár nem egészek kispálya, mármint elméletileg..., aztán lesz-e belőle valami még nem tom.. de jól hangozik...csak suli ne lenne ilyen egyfolytában zh típusú..
|
|
|

221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
1, nem kell mindenkinek mindent tudni.., lehet hogy én vok, de nem biztos..
2, Küldte,mutata.megkérdeztem nem baj.
bocs a linkelés miatt lófuttában csináltam, de nekem működik, majd megcsinálom egyszer hogy külön lapon nyíljon meg.
nem komolytalannak készült az oldal, ez lesz az év végi beadandóm, internetprogból, a leg könnyebb tárgy 2 kredit,.. kapok erre egy 4 est és örülök mint majom a farkának.. majd még fejlesztgetem..amikor tudom, de inkább a zh-kra tanulok , meg vizsgákra
örülnék ha megmondanád hol van kiirva az hogy Baly... mert tudtommal sehol.,..az oldalamon... sztem a fórumba sem írtam ilyet..
 Válasz gekkoka üzenetére (#4006) |
|
|

121 db. hozzászólás
77 pont
     Labortöltelék
2006.12.05.
tag |
ok, kösz |
|
|

421 db. hozzászólás
124 pont
   Tud valamit
2005.12.18.
tag |
Az aku savat nagyon egyszerű megoldással átlehet alakitani 80-85%-osra.Csak annyi hogy felrakod a tűzre és kis lángon melegited, és amikor a savnak a háromnegyede elpárolgott akkor már jó, és nem szabad max lángon forralni mert a kén-trioxid is kijön, aztán nem lesz semmi belőle, 60-80 fokon mehet . |
|
|

121 db. hozzászólás
77 pont
     Labortöltelék
2006.12.05.
tag |
ja bocs nem jol írtam le, oldjam fel vízben a kin-dioxidot és elektrolízis segítségével állítcsak elö kén-trioxidot vagy hogy érted ezt?? |
|
|

121 db. hozzászólás
77 pont
     Labortöltelék
2006.12.05.
tag |
jah azért is mert az akkumlátorba csak 33%-os van meg azért is mert drága hofy vegyek egyit és öntse ki belöle csak ugy:P |
|
|

37 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.11.05.
tag |
ergelni kell rá és utána engedi!:) Válasz Hínárhaj üzenetére (#4025) |
|
|

24 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.14.
tag |
Szevasztok!
Nektek hogyan sikerült videót feltölteni a youtube-ra?
Nem sikerül... |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Corey92, azt írtad hogy: "Vigyázz nagyon veszélyes!!!Ha jol csinálod 3-4 néter magas lángoszlop lesz ami olyan mint a viz(ha belenyolnál arréb birnád lökni de kine probáld mert csontig leég a kezed).Nekünk a tégla is megolvadt."
A tégla mióta olvad el? Miből volt az a tégla? |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Kénsavat, simán csinálj.Égess ként, lesz belőle kén dioxid, utána elektolízis segítségével készíts belőle kén trioxidot, majd oldd vízbe.Tök egyszerű, reggelente szoktam csinálni kb 2 litert, csak úgy pojénból
Viccet félretéve akkumlátor szerintem tök megfelelő. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 35
Ebből tag: 0
Látogatók: 1818500
Látogatók ma: 955
|