1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Lenne egy kérdésem. A recsegőből való golyócskák "magja" mi a francból áll? A külseje az sztem puskapor, javítsatok ki ha nem így van, de a belsejére rá nem jövök hogy mi lehet (egyik komponense se oldható vízben, ami a villanóporos elméletemet abszolúte megcáfolta). |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.27.
tag |
A bengál égöt ismeritek ? mire lehet használni ?
Azt mondták nekem hogy látvány efektet csinálnak vele meg feliratot . |
|
|

371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Valami nagyon gyorsan égő eleggyel...talán. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Olvasgattam hogy valamelyőtöknek motor gondjai vannak a malommal, volt nekemis elég, ezért sok motort kipróbáltam.
Az a motor ami a képen van úgy lett megépítve hogy melegszik!!! Gyárilag melegedik, a tekercsek úgy vannak méretezve hogy kicsi legyen a motor és erős, ezért a rövidebb tekercs miatt melegszik.
Eredeti funkcióját nézve ez nem jelent gondot, mivel önmagát is hűtötte. Ezért ilyen szép nyitott a motor.
A malmod hajtása közben szerencsétlen nem tudja hűteni magát, és túlmelegszik!
Azt ajánlom szerelj rá egy kis ventilátort is!
Amúgy jó választás, erős és kicsi motor, hosszú üzemidőre lett kitalálva, úgyhogy ha hűtést megoldod, örökké menni fog!
Apropó még egy apróság: az áttételre figyelj oda! a motornak max fordulaton kell menni, akkor éri az optimális terhelés.
Ha a malom túl gyors, használj nagyobb átételt mert ez a tipusú motor nem az eröltetésre lett kitalálva! |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Gera amúgy félre ne ércsd, nem várom el hogy tiszteljetek, nem vagyok én itt senki!
Ha valaki tisztel az jól esik, de nem tartom magamat töbre nálatok, nem vagyok igazgató vagy főnök aki tiszteletet követel magának!
|
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Üdv. Bocs hogy a multkor kikeltem magamból de, nem azért mert az oldalam kritizálták mert arról szívesen fogadok kritikát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A helyesírásom szörnyű, nem mentegetőzök, de azon be tudok rágni, hogy ha ezt mondjuk egy pyrós fórumon vágják hozzám.
Vagyis még ha hozzám vágnák, akkor ok, de hogy csak hülyeségből megemlíteni, így félválról célzás képpen...
Másrészt a weboldalamon még géppel ellenőriztem is a szöveget. A fejlesztésre szánt időm 20% erre megy, szar a programom? tanácstalan vagyok!
Inkább az új részeknél figyeljetek, mert ott már odafigyeltem rendesen erre, a régi részeknél biztos sok hiba van.
|
|
|

45 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.13.
tag |
mázlista |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.27.
tag |
A gyufát 1 épp megszünö bolt raktárábol szerhuváltam.
ismerös volt a boltos és tudta hogy imádok pirozni igy oda addta 1 jelképes összegér cserébe .
|
|
|

45 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.13.
tag |
piropont honnan vetél ilyen jó áron gyufát? Ja és még jó hogy megérte 25 fillérért 1doboz pláne 2000 db-ot |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.27.
tag |
aham akkor inkáb maradjak a faragonál ?
igaz tagnap alkoholba meritettem 3-4 doboznyit és f***ánmegpuholt .... és most szárad.
azért köszike az infot. :)
|
|
|

371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Bocsi a szóismétlésért! |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.12.27.
tag |
möszike mert épp a mai nap vettem kb. 2000 bodoz neve nincs gyufát 500 ft -ért . szerintem megérte.
akkor ezt azt hiszem holnap ki is probálom.
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 15
Ebből tag: 0
Látogatók: 1818673
Látogatók ma: 1128
|