560 db. hozzászólás
244 pont
    Pirotechnikás
2007.12.30.
PM Tag |
nagyon köszönöm a dicsérő szavakat
igen,az eredeti tervek alapján csináltam(illetve ahol van a rajz az oldaladon ott pl az égéstér hossza 25mm,de alatta a táblázatban már 30mm )+- 1-2mm,de hát az se szándékos
nyugodtan felrakhatod,az csak nekem esik jól,ha kell, eltudom küldeni nagyobb felbontásban is
mondjuk ez nem függőlegesen ment hanem majdnem vízszintesen,de ez a stabilizáló pálca hibája,mert ketőből lett összeragasztva |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ez gyönyörűen ment! Teljesen az eredeti tervek alapján építetted vagy módosítottad?
Ha nem bánod a videót feltolnám az oldalamra!
Ha lehetne 2X is 5 csillagra értékelném. Igazi mintapéldánya az A90+ nak!
Gyönyörű gyönyörű! |
|
|

37 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.12.28.
tag |
bocs nemtom miért, 2 x küldte el |
|
|

37 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.12.28.
tag |
ez olyan mint pl láttam a mythbustersbe h egy előltőltős puskacsőbe nem ólomgolyót hanem valami összegyűrt szarságot raktak, az ólóm golyó szétszedte a zselét, viszont a galacsin meg karcot hagyott, na ezt hogy magyarázzátok? |
|
|

37 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.12.28.
tag |
ez olyan mint pl láttam a mythbustersbe h egy előltőltős puskacsőbe nem ólomgolyót hanem valami összegyűrt szarságot raktak, az ólóm golyó szétszedte a zselét, viszont a galacsin meg karcot hagyott, na ezt hogy magyarázzátok? |
|
|

37 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.12.28.
tag |
eztmondom énis :D oké h felgyorsul 180km!h-ra de nem üt akkorát, pl egy tollpihe nemhiszem h kitudna téged végezni lehet h hüle vok, de sztem nemmindegy a test tömege ;) tanultuk mi is h MO, on van az a 10 m/s2, de ha józan ésszel belegonbdolsz, és beleveszed a légellenálást meg minden nyalánkságot ,,, |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 1336544
Látogatók ma: 112
|