560 db. hozzászólás
244 pont
    Pirotechnikás
2007.12.30.
PM Tag |
nagyon köszönöm a dicsérő szavakat
igen,az eredeti tervek alapján csináltam(illetve ahol van a rajz az oldaladon ott pl az égéstér hossza 25mm,de alatta a táblázatban már 30mm )+- 1-2mm,de hát az se szándékos
nyugodtan felrakhatod,az csak nekem esik jól,ha kell, eltudom küldeni nagyobb felbontásban is
mondjuk ez nem függőlegesen ment hanem majdnem vízszintesen,de ez a stabilizáló pálca hibája,mert ketőből lett összeragasztva
Ez egy hozzászólás a(z) "A90+ KNSB rakétamotor pálcával stabilizálv2" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ez gyönyörűen ment! Teljesen az eredeti tervek alapján építetted vagy módosítottad?
Ha nem bánod a videót feltolnám az oldalamra!
Ha lehetne 2X is 5 csillagra értékelném. Igazi mintapéldánya az A90+ nak!
Gyönyörű gyönyörű!
Ez egy hozzászólás a(z) "A90+ KNSB rakétamotor pálcával stabilizálv2" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
hagy segítsek: Elemnek leszedet a "paprját",és ilyen alu-szerű "rudat" kapsz..na ezt reszelgeted...én így szoktam
de egyszerűbb a kémiaszertáros cucc...ott már csak a lelkiismeret-furdalással kell megbirkóznod! 
Ez egy hozzászólás a(z) "igaz hogy kéknek vagy zöldnek kéne lennie a cink miatt,de így se rosz" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

635 db. hozzászólás
62 pont
  Hobbista
2008.02.09.
tag |
Tudom hogy még a pyrotechnikához is kell kémiai tudás de nem kell profesori diploma a pyrotechnikához
De hagyuk a témát
Ez egy hozzászólás a(z) "Kék vulkán, tortatüzijátékból réz kloriddal színezve" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

635 db. hozzászólás
62 pont
  Hobbista
2008.02.09.
tag |
Ez az oldal nem a kémiárol szól ez a játékos pyrotechnkárol de szerintem te nézd meg a vegyész fórumot ott kémiával foglalkoznak
Ez egy hozzászólás a(z) "Kék vulkán, tortatüzijátékból réz kloriddal színezve" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
22 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.03.20.
tag |
Akkor te se értesz hozzá...Alig van itt olyan ember aki ért hozzá....Kár pedig érte, de hát ez van, idejött a sok láma okosnak hinni magát!
Ez egy hozzászólás a(z) "Kék vulkán, tortatüzijátékból réz kloriddal színezve" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #3351
|
|
|

277 db. hozzászólás
32 pont
     Labortöltelék
2006.07.09.
PM Tag |
Ki mondta hogy igy nem lehet????
De akkor már inkább CuSO4 + BaCl2 -> CuCl2 + BaSO4
nem kell pancsolni sósavval, és nem kell pazarolni NaOH-t vagy KOH-t.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 33
Ebből tag: 0
Látogatók: 1818486
Látogatók ma: 941
|