A másodperc ajánlata: Fáklya 935 Ft
22 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.03.20.
tag |
Hát képzeld hogy ismerem már rég óta, sőt a te módszered is ismerem.
CuSO4 + 2 NaOH => Na2SO4 + Cu(OH)2
Cu(OH)2 + HCl => 2H2O + CuCl2
De még lehet Cu+Cl2-ből is csinálni is...
Ez egy hozzászólás a(z) "Kék vulkán, tortatüzijátékból réz kloriddal színezve" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #3343
|
|
|

277 db. hozzászólás
32 pont
     Labortöltelék
2006.07.09.
PM Tag |
én egy kicsit másképp csináltam. jah, és legközelebb fogalmazz pontosabban
Meg a vegyészfórumra átnézni is nagy teljesítmény volt.
Ez egy hozzászólás a(z) "Kék vulkán, tortatüzijátékból réz kloriddal színezve" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

277 db. hozzászólás
32 pont
     Labortöltelék
2006.07.09.
PM Tag |
tisztítószer és réz?? Ehhez egy kicsit sok türelem kell. Mire nekem a persil-ből és a rézdrótomból réz-klorid lessz, megőszülök
Ez egy hozzászólás a(z) "Kék vulkán, tortatüzijátékból réz kloriddal színezve" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
22 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.03.20.
tag |
Én nem mondtam hogy sz*r....
De hát ha nem nagy dolog, akkor mit mondjak rá?
torta tüzijátékot egy ovodás is tud venni, hozzá réz-kloridot is tud ha utána néz hogy kell, az elkészitéséhez csak egy kis tisztitószer és réz kell és türelem, más nem....
|
|

277 db. hozzászólás
32 pont
     Labortöltelék
2006.07.09.
PM Tag |
Nem az. Nem is azért tettem fel. Csak szó volt a színezésről a vetőcsöves topicban. Jah, és nem kéne kritizálni mások munkáját. Majd ha te jobbat mutatsz, akkor szóld le.
|
|

635 db. hozzászólás
62 pont
  Hobbista
2008.02.09.
tag |
Én tudom mit rontotam el ne féljetek hogy ha lett olna gy.zs és nem fújt volna anyira a szél simán felment volna mondjuk akkor is ha nem fő fel az agyvizem
Nem ez az első próbálkozásom de ez már talánm az éven az utolsó
Máris szólok a moderátoroknak hogy töröljék ki a vidit
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 61
Ebből tag: 0
Látogatók: 1650230
Látogatók ma: 753