1 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2007.11.20.
kitiltott |
haljátok hol a szarba lehet venni sok kno3 mat mert a gyógyszertárba már nem adják ki plse valki irjon má e-mail :[email protected]
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Ez még csak egy teszt rakéta volt, már nincs meg mert az utolsó (negyedik) kilövésnél aszfaltra esett és kakivá ment. A motor meg olyasmi mint egy B-90 es. Ja, és itt a videjó!
Ez egy hozzászólás a(z) "Az első rakétám, még ernyő nélkül. (2 szárny letört a 4 ből:D)" című tűzijáték képhez. |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Fának a pihéje 3-an mentünk volna le focizni, de a 3. srácra egy órát vártunk, addig elfoglaltuk magunkat
Ez egy hozzászólás a(z) "LoL elvoltunkXD" című tűzijáték képhez. |
|
|

7 db. hozzászólás
1 pont
Zöldfülű
2008.01.02.
tag |
aZ A NAGY DOBOZ TRANSZFORMÁTOR LENNE,
Ez egy hozzászólás a(z) "Közkívánatra: Bob, a golyósmalom." című tűzijáték képhez. |
|
|
102 db. hozzászólás
19 pont
  Piromán
2008.02.19.
kitiltott |
balesetek? =) hagyad már nem 10 éves vok!(ere irhatod hogy 20 évesen is megégethet!igen igaz meg de belehalok?1 2ő már nem 1-2 anyagal jácadoztam szal engem ne oktas ki! kösz csá)
Jah igaz nem lett okosabb de kiraktam mert még ez csak a 2. képem + ha valaki kirak pl: kindertojás bombát vagy gyufát attol okosabb lesz? + szerintem nem azét van a képgaléria hogy okosabbak legyünk tőle !!!!!!!!!!!!!!
Ez egy hozzászólás a(z) "Gyorsitot eljárásal készült R-Candy rakéta üzemanyagom =)!!!!!!!" című tűzijáték képhez. |
|
|

512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Írok egy kicsit róla: A törzse alufóliás gurigából, a szárnyak DVD tokból, az orrkúp kindertojásos izéból van. A motor KPE cső, agyag fúvókával 4.5 mmes furattal. Ha minden jól megy és a jútúb is úgy akarja holnap lessz videó!
Ez egy hozzászólás a(z) "Az első rakétám, még ernyő nélkül. (2 szárny letört a 4 ből:D)" című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 70
Ebből tag: 0
Látogatók: 1651308
Látogatók ma: 1832
|