A másodperc ajánlata: 1870 Ft

368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
boccs de nekem első ránézés-re (a kis képen oldalt ) úgy tünt mint egy emberi szív de kajak hirtelen arra gondoltam 
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
pedig én csak egy lámpagyárit tettem föl......:-/
|
|

368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
bocsika nem sokat értek hozzá de a dobtáras az egy PPS? meg egy AK-47-es t látok még 1 szuronyal és 2 darab PUAK-gránátot..... nos nem tudom ki hogy van vele de az én képem törölték "terorizmusgyanú" miatt akkor ezt hogy engedhették föl??? bocsika nem akartam beszólni csak kijött.....) ezt tényleg nem értem na mind 1 azért szép gyüjtemény 
|
|

664 db. hozzászólás
297 pont
   Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Nekem pont így nézett ki a vörös vasoxidos RCandy, szerintem az is az.
Még valami barna vasoxidot kellene csak belekeverni és akkor úgy nézne ki mint valami RCshit
Mod. a kis képen úgy néz ki ezzekkel az apró kitüremkedésekkel mint amikor a félszáraz kula kettészakad  Ennél jobb márt nem is lehetne 
|
|

378 db. hozzászólás
95 pont
   Haladó
2007.08.27.
tag |
Szegény gyereket fejbe dobták egy darab kulával......(Mr.Hankey the christmas poo..... )
De ha annyira jól ég, mint amennyire undorító, akkor elég szép lehet.. 
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Gabtech ez nagyon undorító! 
Mikor megláttam a képet először nem akartam hinni a szememnek, valaki rászart egy babára?
Utána meglátom a nevet Gabtech Na ekkor másodszor nem akartam hinni a szememnek, mert a pirocenteren vannak vadállatok, előfordulhat hogy valaki ekkora perverzségre vetemedik, na de hogy pont te... 
Aztán látom valami cukros izé, de elsőre azért nagyot ütött 
|
|

277 db. hozzászólás
32 pont
     Labortöltelék
2006.07.09.
PM Tag |
Hogy mire jó? Dísznek, vagy ajándékba.
Készítés: Forraljunk desztillált vízet, és adjunk hozzá forrás közben kicsit több réz szulfátot, mint amit elvileg fel tud oldani az a vízmennyiség. majd szűrjük le, és ha esetleg a szürlet elkezdene kristályosodni, forraljuk visszaoldódásig, majd dobjunk bele egy kristályt, gócpontnak. A lényeg az hogy jó lassan hűtsük, csavarjuk törölközőbe, vagy pólókba, és irány vele a ruhás szekrény, dobjunk köré jó sok ruhát szigetelésnek. ez nekem egy éjszaka alatt lett ijen
jó kristályosítgatást 
Jah és igen, kibékültünk.
Ez egy hozzászólás a(z) "Kristályos réz-szulfát. Szép nagy lett. Az óraüveg átmérője 6cm." című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 89
Ebből tag: 0
Látogatók: 1811180
Látogatók ma: 2712
|