A másodperc ajánlata: Fáklya 935 Ft
60 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.03.
tag |
hy
öngyujoval nehéz meggyujtani de aztán amit művel.
|
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Még annyi: a másik ismerősöm EGYÜTT darálta a keveréket, felrobbant a mákdarálója és eltörte a karját. Ezért írogatom, a flash powdert ne nagyon akarjátok... |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Hi!
Lángba rakod??? :)
Én egyszer úgy leégettem a kezem, hogy egész éjjel egy lavor hó volt a játékszerem szilveszterkor, megsült a fél tenyerem...
Egy kindertojásba raktam petárdával, sztem meg se gyújtotta, vagy csak nem emlékszem, mindenesetre az utolsóbol kiöntöttem az anyagot és egy papírzsepivel meg akartam gyújtani. Nekem is nehezen indult, aztán leégtem...
Nem volt elég jó az indítás.Gyújtózsinórral tuti indul.
De, írtam már, egy ismerősöm egy műanyag dobozba keverte az anyagot és tett bele 1 anyacsavart, hogy segítse a keveredést. 5 dkg volt, kórházba kötött ki, ajtót is leemelte a durranás.
Egyébként púderszerű finomságú volt az őrlemény, az aztán beindul, ha ránéz az ember, attól is... :)Válasz dokki üzenetére (#1497) |
|
|

177 db. hozzászólás
8 pont
  Tud valamit
2006.03.22.
tag |
Appame van 1 kérdésem4
Miért van az h. az én villanóporom , ha lángba rakom , előszőr alig akar begyulladni aztán pedig marhanagyot villan!??? pedig a villanóporos dolgokra azt mondják,hogy nagyon érzékenyek. |
|
|

177 db. hozzászólás
8 pont
  Tud valamit
2006.03.22.
tag |
mármint a rakétám4 |
|
|

177 db. hozzászólás
8 pont
  Tud valamit
2006.03.22.
tag |
okesz 4,nem vitázom. akkor csak én hivom igy a KMNO4+s+Al por keveréket .mindenesetre nekem azzal felment mint a nyíl |
|
|
117 db. hozzászólás
Tud valamit
2006.04.15.
tag |
Akkor mit használnak? Kell oxidálószer vagy a kén readál az Al-mal? De tuti, hogy ezt én is rosszul tudom mint a többiek. Lehet, hogy nagy tudásu vagy de azzal hencegni nem helyes, mert ez nagyon úgy tünt!
És ezzel Kerast leoltani... |
|
|

35 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2006.04.18.
tag |
A flash-mix tudtommal az ami a petárdában is van. Al por, kén és hipermangán keveréke.
De ha nincs igazam, akkor javítsatok ki!!! |
|
|

177 db. hozzászólás
8 pont
  Tud valamit
2006.03.22.
tag |
nekem 1 cm volt a rakéta átmérője és a fúvóka kb 3 mm volt, de az flash mixel ment föl és marha magasra! |
|
|

177 db. hozzászólás
8 pont
  Tud valamit
2006.03.22.
tag |
kb. 2.5 mm kéne hogy legyen.
|
|
|
117 db. hozzászólás