21 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.05.19.
tag |
sziasztok! tudna nekem valaki írni 1 olyan receptet amit könyű elkészíteni nagyot szól és mondjuk puskapor kell hozzás? jah és lehetőleg repeszmentes. |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Lehet hogy a termitednek az volt a baja hogy nem volt eléggé finomra őrölve a por. De az is lehet hogy az arányok nem voltak jók. Ajánlom figyelmedbe a receptek fórum 85-86-ik oldalát. |
|
|
69 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.03.07.
tag |
ja és csak csillagszóróval lehet meggyújtani de már az is elfogyott  |
|
|
69 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.03.07.
tag |
valaki aki csinált már termit bombát az tudna segíteni? én már megcsináltam működik is csak az a baj hogy elvileg 2000-3000 fokon kéne égni ellentétben nekem még egy 1mm (max.) falvastagságú réz/aluminium tálkát se tud megolvasztani! please segítsen valaki i |
|
|
117 db. hozzászólás
Tud valamit
2006.04.15.
tag |
Tudjátok hogy kell algából aranyat csínálni???
Nem mondom meg!!
(annyit elárulok, hogy nehézvízben nevelt jó csak ehhez a kényes művelethez!!) |
|
|

177 db. hozzászólás
8 pont
  Tud valamit
2006.03.22.
tag |
szeva
ujra én,1 kérdéssel.
hol lehet megnézni a centeren a robbantós videjókat???  
kössssszzzz
|
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Vegicsek! Kipróbáltam a "palacsinta" fantázianévre keresztelt robbanóanyagot! Olyan magas hőt termel, hogy megolvasztotta a Nesquik márkájú bio-robbanószert, aminek az olvadáspontja igen magas, és én ezt nem vettem észre, hanem rögtön hozzányúltam... alaposan megégettem magam... és ha netán az elfolyósított KaK3Aó -ba egyetlen szikra is belepattan, a körülötte lévő rugalmas anyag elegendő fojtást biztosított volna egy kiadós robbanáshoz... amiből nagy bajok lehetnek... aztán megvártam míg kissé kihűl... de így sem ajánlom snekinek... egy lappangó, alattomos betegséget okoz, pocakgyulladást... ami csak sok idő múlva jelentkezik, és fő tünete, hogy a páciens hasa erősen bedagad... tehát először gondold át mit írsz le ide, mert néhány kezdő még megcsinálja, és akkor téged vonnak felelősségre! |
|
|
21 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.05.19.
tag |
teljesen biztonságos amíg 1 repesz át nem lukasztja a hozzáértő fejecskédet! azt ajánlom h távol áljatok jah és a puskaporban a KNO3 oxidáló anyag a S meg gyorsítja a folyamatatot ezért kell bele! gera amúgy te hány éves vagy? és mióta úzöd az ipart? |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Mivel nincs mit oxidálni, nem is tud semmi robbani.
Ha kalapácsütésre robbanna nem árulnák sehol... |
|
|
60 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.01.03.
tag |
valaki leírhatná a candy mix receptjét |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Ha még1szer vki megkérdi, mi a candy aránya szétszaggatom... a candy összetevői és aránya: egy benzineskannába KNO3+C+S 75:15:10 arányú keveréke, + benzin, hogy teljesen tele kegyen a kanna, ebbe egy letört üvegű izzó egy kapcsolóval, és aztán hermetikusnan lezárni, hogy csak a két vezték lógjon ki, aztán zárod az áramkört. Lehetsz akár közel is, nem veszélyes. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 127
Ebből tag: 0
Látogatók: 1807268
Látogatók ma: 2706
|