A másodperc ajánlata: zeus 6200 Ft

421 db. hozzászólás
124 pont
   Tud valamit
2005.12.18.
tag |
Az AP az addig nem veszélyes amig az ura vagy!!
De ha marhulsz vele ő is marhulni fog aztán szétégsz és a dobhártyád is szétmegy, de ne tudd meg milyen szar ha a átszakad a dobhártyád, már sok embernek átszakadt hasonló okok miatt.
Egy haverom is leakart beszélni hogy ne csináljak AP-t mert ő már csinált, aztán egy óraüvegre rakta és kb 5m hosszú gyújtópálcával gyújtotta meg, de nem lett baja mert laboratóriumban csinálta és volt felszerelése és nem több kilót gyujtott meg, amúgy az AP az csak pusztitásra való, másra nem!! |
|
|

1097 db. hozzászólás
61 pont
    Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Mellesleg mikor készül el a robbanószer részleg az oldaladon gekkoka? |
|
|
272 db. hozzászólás
16 pont
    Haladó
2005.11.29.
PM Tag |
Helló!Én még pyromaster hozzászólásához annyit fűznék hozzá hogy AP-t minden hülyegyerek tud csinálni(még én is de nem teszem mert van annyi eszem meg még nem szeretnék elmenni)!Inkább kisérletezettek kicsit kevésbé durvább robbanószerrel pl: FEKETE LŐPOR
Sokan aztmondják hogy nem lehet vele semmit kezdeni és valószínű hogy azért mondják mert még nem tudtak normális lőport csinálni.Én is így voltam ezzel de addig addig próbálkoztam hogy sikerült!Ebből már elég 5gramm a vetőcsövesbe és a bomba 40 méteren van!Szóval ajánlanám hogy aki ennyire ért a robbanószerekhez inkább maradjon a gyufánál vagy esetleg még az önygújtónál.Én sem vok tapasztalt de azért annyi eszem van hogy ap-t nem csinálok mert azt semmire nem lehet használni maximum öngyilkosságra.Higgyétek el lőporral is lehet nagyon szép dolgokat csinálni!Csak tudni kell elkészíteni és felhasználni!(asszem ennyi javítsatok ha valamit elírtam) |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Kedves AP-val kacérkodók!
Örülök, hogy vannak bátor emberek, akik mindenképp használni szeretnék ezt a nagyszerû szart (szert). Aztán majd ki kell nézni valakit, aki életed végéig sikálja a szart a seggedrõl, mert esetleg nem lesz meg a pontos mûvelethez a megvelelõ számú ujj, alkar, szem, fül, stb.
Egyébként annyiból mindenképpen jó anyag - mint elõttem már jelezték - hogy észre sem veszed, hogy meghaltál, ha nem ott és akkor indul, amikor tervezted. Nem te leszel az elsõ marha.
Találkoztam már emberrel, akinek kiegyelte az ujjait és minden második szeme, füle volt meg emiatt, úgyhogy csak bátran! AB normális... |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Finom leszek! felejcsd el! (gondolom nem ment fekaporral)
Mondok rá érvet is hogy mért!:
1: mert az AP nem fog sokáig megmaradni a bombában, ha nem is robban fel hát elszublimál.
2Az előző érv szinte elképzelhetetlen mivel minden bizonnyal felrobbanna a bombába a többi anyag között. Talán még reakcióba is lép valamivel még senki nem merte kockáztatni hogy kevergesse mondjuk Flashel vagy lőporral vagy akármivel.
Azt tudni kell az AP ről hogy sokkal jobban dörzsérzékeny mint amenyire ütésérzékeny! tehát pusztán a szállításkor minden bizonnyal elindul!!!!!
A kilövléskor keletkező hatásokról most szerintem tök fölösleges beszélni, ha már a szállítás is biztos detonációval jár!!
3 azt jóóól kitaláltad hogy majd a vetöcsőből ezzel lövör ki a bombát csak elfelejted hogy a brizáns robbanószer másképp viselkedik mint a fekapor szinte mindegy milyen csövet használsz mert úgy is kiüti az alját! másrészt ha ez nem így lenne akoris mindegy mert a bombát szátszaggatja mindegy menyire keveset raksz a csőbe!!!!
4 ha mindennek ellenére kirepül és működik a kidobás akkor a bombának mi adja majd a gyújtást? a villám?
mert a gyujtózsinór nem fog begyulladni ez 11111% !! és valószínű hogy egyben sem fog maradni!
5 ha a gyujtást meg is oldottad, a bomba kirepü, az AP a bombában nem robban, akkor az efekteket megint a villámnak kel gyújtania.
6 ne hivatkozz hogy fellövöd és szédurran és látni fogod és elég, mert az AP lángját még a legtutibb lassitott felvételű kamera is csak néhény pillanatra tudja felvenni! ezért nem fog begyújtani semmit.
7 szerinted a pinponglabdányi mennyiség kicsi?
nekem az egész fekaporos flash csillagos kidobótöltetes bombám akkora mint a pinponglabda
ha az elöbbemlített érvek nem elegek akkor megint ott a dolog hogy AP állítasz elő.
+ egy érv ne tedd és kész!
Mindezek után rájöttem valamire! te nem csak egy szerűen kezdő vagy, hanem egy értetlen hülye!
"valószínû hogy a hétvégén tesztelek egy "púderes" bombát"
Szar ám leszakadt újjakal sokkot kapva lebénulva szép lassan elvérezni!
ui. most finom voltam ahhoz képest hogy mekkora hülyeséget mondtál!
üdv:
PyroMaster |
|
|

56 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
Oké, köszi Gekkora! Megnézem majd mit tehetek . Aztán elkészítem a cuccost... |
|
|

1097 db. hozzászólás
61 pont
    Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Szevesz gekkoka lenne egy kérdésem elég durva ugyhogy léci finoman reagálj vetőcsöves tüzijátékhoz lehetne alkalmazni a ("fehér púder halált)remélem tudod mire gondolok.Kidobó töltetként ,bontótöltetként használni |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hasonlót akartam írni és drótháló helyett szitát 
|
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Nyilván nem az összes 1mmX1mm es ez csak egy ajánlott méret mivel minden szemcse nem lehet ugyanojan! nem is kell hogy ugyanakkora legyen!
egyszerűen törd egy késsel apróra a darabokat és 2-3 dróthálón vagy hason szórd át, a drótoknak különböző átmérőjük legyen a legalsónak legyen a legkisseb a felsőnek alegnagyobb középen lesznek az ok a méretűek amiket használhatsz. na ezt jól megaszontam de remélem érted.
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 85
Ebből tag: 0
Látogatók: 1810907
Látogatók ma: 2439
|