221 db. hozzászólás
50 pont
    Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
hengermalom???? azt is lehet nyomni vagy mindenképp akkorra nyomás kell ami a golyósnál van??
mert nekem van egy ötletem .. régen voltak itt nálunk a dunán vizimalmok... amik úsztak a vizen és őröltek.. ha én is csnálnék egy ilyet még tök vicces is lennne.. van lent 1 csónak is...
ha kiraknánk akkor 2-3 napig örlődne a por
mámint ha nem lopják el..
akkor jó lenne...
vajon a co2-ből is kiszedné az oxigént az alumínium olvasztva???? mert erről most foggalmam sincs.. mert akkor nem nagy para... co2 van sok...
egyébként
Gekko... néztem neked könyvet holnap kapom meg a könyvtárból.. nem tom mennyire lesz jó.. de majd kirakom a linket... 3 könyv összesen..
aprítógépek kezelése (az aluporhoz) angolul sztem
rakétahajtóanyagok és explosives angolul
rakéta és satelite dinamika és ballisztika..angolul.
egy hátránya hogy egy műszaki szótár nem árt ha van, meg angoltudás... nálam akkora gond nem lesz , de tuti nem fordítom le...ha valakinek van hozzá affinitása hajrá... lehet péntekre elkészülök a scannolással
www.omikk.bme.hu
ezen a címen kicsit belenézhetsz a könyvtár katalógusába,, de én sokmindent nem kölcsönzök ki..nem akarom hogy rámszáljanak... uhogy lehet bejelentkezni aki tanulni akar egy kicsit..
persze jelentkezhettek az egyetemre is:-F bár az nem most lezs többeknek
ajánlom a vegyészmérnöki kart nem csak rombolásból áll az életük
TTK fizika.. nah.. itt reaktort is üzemeltethettek..
röpke 20 perc alatt összedobtok egy atomvillanást:D.. pest fölött nem ajánlom... de.... ha muszály hát muszály..:-F
Gépészkar itt megtanulhatsz vegyipari folyamatokat :
irányítani, tervezni,lebonyolítani... meg minden ami a nagyipari gyártáshoz kell(szegény én is itt vok) meg minden mást is..
nah szép kis reklám de aki szeretne ilyesmiel foglalkozni ipari szinten akár.. az jöhet
|