648 db. hozzászólás
281 pont
 Piromán
2007.01.17.
tag |
igazad van nem kiközösítenek csak nem tudom mit csinálnak... attól függ milyen típúsú az emberke Előzmény: #6276
|
|
|

792 db. hozzászólás
531 pont
    Labortöltelék
2006.03.05.
tag |
Hmmm... Na, most kíváncsi vagyok, csinál-e valamit... Ha addig senki nem tud róla mondani semmit, lehet, hogy csinálok egy keveset. |
|
|

792 db. hozzászólás
531 pont
    Labortöltelék
2006.03.05.
tag |
Vasoxid-kénpor? Az meg mire jó? |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
A jónép nem tud ezekről az anyagokról semmit se! A pirotechnikával foglakozó személy = terrorista és dinamitot meg a C4-et ismerik, semmi mást. Ez minek köszönhető? A médiának. Nagyon jól hangzik az, hogy "valaki annyi robbanóanyagot gyártott amivel egy házat fel lehet robbantani". A rohadt média mindíg hülyeségeket beszél (TV2 a csúcs). |
|
|

715 db. hozzászólás
400 pont
   Haladó
2006.10.10.
tag |
Ma reggel azt hallottam (naná hogy a tv-ben volt), hogy annyi robbanószer volt náluk, amivel az egész épületet el lehetett volna söpörni...Ugyanmár, mert volt pár füstbomba..Ami inkább karamell volt
Az se igaz, hogy nem tudják hogy candyt olvasztottak..."ismeretlen eredetű". Csak nem mondják meg a jónépnek. Akik hallottak az esetről, hála a médiának abban a hitben élnek, hogy mindenféle "bombát" csináltak..
Ott se stimmel valami, hogy azért mert valaki aztmondja, hogy hallotta hogy erről beszél valaki, akkor már betörik az ajtót... |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 91
Ebből tag: 0
Látogatók: 1650390
Látogatók ma: 914
|