A másodperc ajánlata: Kyoto 4500 Ft

42 db. hozzászólás
25 pont
 Zöldfülű
2006.12.30.
tag |
         |
|
|

178 db. hozzászólás
38 pont
   Hobbista
2007.09.25.
tag |
Graft???? Max grafittal elb@**ott lőpor ami rohadt sok dzsedvát hagy maga után ami adja a folytást. Nem foszforos keverék hanem klorátos mint a gyufa fején! Foszfor van bent 0% ha jól tudom. Próbáltál már grafitot gyújtani??? Ha nem akkor mennyé ki és próbáld max felizzítani tudod.... |
|
|

174 db. hozzászólás
27 pont
  Piromán
2007.10.28.
kitiltott |
Kedves evilblaze!
A petárda össszetevői:
-gipsz(folytásnak)
-flash(ez durran)
-általában graffit(ez a késleltetés)
-és általában vmi foszforos keverék(ez a gyujtó része)
Egyébként nem a Kinaiakra, hanem a Japánokra gondoltam, de a Kinaiak a fő tüzijátékgyártók. Igen, nagyrészt szlovákiából van a magyarországon árusított tüzijáték... De ha Tiger terméket veszek az KINÁBÓL származik, az FIX!
Jah, és egyetértek veled Gerifield!
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
ami nemmás mint a kálium-perklorát!!!alias oxidálószer.. |
|
|

981 db. hozzászólás
105 pont
    Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
ÁÁ sovány. Még az se jó benn. a petárdában lévő flashpor imádom viszont mert abba van egy dolog ami nagyon jó és kell is nekem.... |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
A petiben 1 jó dolog van: a flashpor |
|
|
175 db. hozzászólás
48 pont
   Hobbista
2005.12.23.
tag |
(Huh az az 5 óra alvás meglátszik az írásomon )
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
gyzsombi, és te tudod, hogy mi van a petárdában? Légyszives pontos adatokat adj meg.
Japánok? Nem kinaiakra gondoltál? Amúgy a magyarországon kapható tűzijátékok jelentős részét Szlovákiában gyártják.
|
|

174 db. hozzászólás
27 pont
  Piromán
2007.10.28.
kitiltott |
Miért, nem tudod, hogy mi van a petárdában??? CIKI!(Tudom hogy nem így értetted ),de nem értek veled egyet! Gondolkozz... A tüzijátékot kik gyártyák? Japánok! És a petárdát? szintén! Nah, azért ne essünk tulzásokba! Jó igaz, nem legális de hát akkor is. Jó az a petkó!
|
|
175 db. hozzászólás
48 pont
   Hobbista
2005.12.23.
tag |
Jó lenne, ha legalább részben "legális" anyagok lennének a receptben. Pl. petárdát én tuti nem veszek, mert annyi pénzbírságot még véletlenül sem akarok fizetni + csak magában semmi extra nincs benne.
Inkább veszek tüzijátékokat (boltban, mert a piaci sz@r + veszélyes) és csinálok hozzá házilag olyan cuccokat, amikben megbízom. (Amiben legalább tudom mi van....)
|
|
140 db. hozzászólás
260 pont
   Hobbista
2006.11.14.
tag |
vegyél ventillált kénport 2kg asszem 99% tiszta, és csak 460ft, és jó az a kno3 |
|
|

154 db. hozzászólás
34 pont
   Hobbista
2007.10.23.
kitiltott |
lőporba a bolti kno3 97%-os tisztaságu jo???
meg a kénem 80%-os (egyy gombaölö permetszer) a kén nem oldodik vizben? ha feloldom a permetszer vizbe alján kén meg marad??? vagy tuttok valamit??? hogy legyen az a 80% 100%
|
|
|
4 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2007.12.11.
tag |
Hello!
Kössz hogy fel raktad nekem most mondte egyik haverom ezta receptet de sztam nagyon odab*sz
Még ma csatlakoztam ezért nem raktam fell!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 1336544
Látogatók ma: 112
|