3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ja a kilövés után jelentem olyan jól működött ahogy kinéz 
Videó a galériában. |
|
|

33 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2009.05.23.
tag |
gratulálok megy rá az 5 pont |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Ahogy így elnéztem az 5 képet, szerintem nagyon király lett!! |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Jó lövöldözést hozzá meg vidit is kérünk, ha lehet, aztán ne legyen sorban állás az urológián |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Gyönyörű!
Látom az enyvszalag használatára is rájöttél közben:)
Kíváncsi vagyok erre a dögre. Valószínűleg nem kis gömböt fog bontani, ha csak H3 van benne!
Ment az 5-ös! |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ja elfelejtettem: col akkor hozzál vetőcsövet! Jó a 102mm es! Hozhatsz te is pár bombácskát! Kíváncsi vagyok a tieidre!
Mivel nekem nincs vetőcsövem, így itthon sem tudom kilőni, mindenképp együtt szeretném ellőni veletek. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Na pár adat:
Ez a bomba látható az előző képeimen. Az egyik felében narancssárga csillagok vannak (inkább a vörös felé húz)
A másik oldalon kék csillagok vannak, középen pedig körben TT csillagok. A bontótöltet 20g H3 (tisztán) És a bontótöltet közepén található további 5db nagy méretű TT csillag.
A héjak előregyártott műanyag héjak, kiforgatós automatából valóak, 9,4mm átmérőjűek kívül, tökéletes!
Egy barátom nője gyűjti nekem, 100-150ft egy labdacs, a játékot mindig otthagyom a gyerekeknek. Ennyiért simán megéri.
A vetőtöltet nem sok, 25g BP a nagy szoknya azért kell rá mert meg van pakolva minden jóval Ne csak fönt legyen izgi a látvány hanem útközben is. Van benne 4db nagy méretű nyomjelző 45 fokba elfordítva hogy bepörgessék a bombát fölfelé. A nyomjelző KNSU val van töltve és titánreszelékkel megbolondítva.
A késleltetés nálam is Visco bár spolette-nek látszik. 2db 3mm es visco zsinór biztosítja az 5mp késleltetést, amit a nyomjelzők miatt hagytam ilyen hosszúra.
Legyen műsoridő... 
Amúgy egy olyan bombánál ahol fontos a bomba helyzete bontáskor, ott érdemes kiegyensúlyozás miatt is megtartani az ekkora szoknyát! Így ugyanis megőrzi a pozícióját.
Melyik fegyóval? Légpuska? Annak semmi baja, szar lőszert használtam hozzá azért produkálta a szórást. Tegnapelőtt mentem vadászni patkányra és halálpontos a jó lőszerrel, 40-50m ről térdelő állásban simán ellőttem a patkány fejét! (na jó az véletlen volt, de kicsi a szórás )
Adhat bárki 4 csillagot sőt 3 is, nem bánom csak mindig indokolja meg a pontozás eredményét, akár jó akár rossz pontot ad, mert csak úgy ér valamit.
|
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
na látom állod a szavad. Megtudtam Blaze-től a fellövés dátumát, ha sikeredik én is elkészülök egy 100-as crossette-tel. Lehet kettőt pukkantunk? A csövet vigyem? mekkora legyen? Ja, pontosan 102 mm. Kérdés: mi a lifter, hogy ekkora szoknya kellett rá? Vagy csak kiegyensúlyozás? Időzítés, spolette? Na én maradok a visco-nál . Ja, mi lett a fegyóval, mintha kicsit szórna, vagy csak kutyabaj? Amúgy meg profi, grat.(aki csak 4 csillt ad rá, annak leverem a veséjét) |
|
|

311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
Ez egy előregyártott héj, ha jól látom, honnan van? (már ha publikus)
Meg, légyszíves, írj pár adatot! (bontó, kidobó milyen, hány g....)
|
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Tudom lassan töltöttem fel, semmi gond. És köszönöm! Remélem olyan jól működik mint ahogy kinéz
Ez DELUXE változat öcsém, lakkozva van! |
|
|

311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
Mire leírtad, h egyszer pontozzam, már pontoztam. Remélem nem baj
Egyébként nem tudok mást mondani, csak azt h gyönyörű! |
|
|