158 db. hozzászólás
47 pont
     Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
Lehet nem kéne mellőzni a PVC-t ebből a keverékből, vagy más lángfestőt kell használni amit tévésből a klórdonór után írtam példának
|
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
A friss zöld fű lenne a réz-klorid, az édes cukorrépa lenne a cukor (mily meglepő) és az erős paprika lenne a klorát a keverékben. Igen, csak ennyi klorát van benne, erősen oxigén mínuszos, de nem baj, színe az van és legalább nem ég olyan gyorsan. Azért nem raktam bele adalékanyagokat, mert most egy teljesen egyszerű keveréket szerettem volna összedobni mindenféle klórozószer, égés sebesség szabályzó és egyéb hülyeségek nélkül. Egyenlőre kicsit porlad a kevés sellak miatt, de majd megpróbálom ezt is orvosolni.
Amúgy egy észrevétel: a sellakkal való ragasztás előtt gyönyörű kéken égett, amint összeraktam a sellakkal rögtön megjelent a kék láng peremén a sárgás-vöröses perem, mondhatjuk úgy is, hogy enyhén szar lett a csillag a sellak miatt.
Ja és azért készült a pumpálós módszerrel, mert nincs más. Nem beszólni az enyhén deformált csillagokra |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Talán nagy előnye a "pumpálós" módszernek, hogy kis mennyiségű csillaggyártás is könynen lehetséges, mert pl a vágós módszer macerásabb, és csak akkor éri meg, ha egyszerre rengeteg anyaggal dolgozol! |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Réz kloridos csillag lehet.... Jól néznek ki! Bár a pumpálós módszerrel én nem vagyok kibékülve. Nagyon macerás... |
|
|

1097 db. hozzászólás
61 pont
    Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Zóóóó csemege,tiszta lyan amit állatkertben lehet adni az állatoknak :D
Hát vagy valami réz-vegyületes csillag,vagy króm oxidos keverék.
|
|
|

145 db. hozzászólás
34 pont
 Tud valamit
2009.05.28.
tag |
Mi ez Norbi up date recept? |
|
|
63 db. hozzászólás