1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Druszan a kezdőket kijavítani kell és nem lecseszni... A másik meg, hogy értelmezd a mondatot. :D
Gyula: lőporba Tényleg a faszén a jó. Vannak benne más katalizátor szerepet betöltő vegyületek amik gyorsítják az égést. Én fűzfát használok.
A másik... Amcsiból jó drága lesz minden és a vegyszereket a határokon lehet fenn akasztják... Már ha elküldök arra tekintettel, hogy MO-n Illegális az amire leginkább használják a golyósmalmokat és a vegyszerek nagy részéhez is engedély kell.
Nézz be a pyrogarageba Lengyel cég és megbízható is. Hátha találsz olyan vegyszereket amiket amúgy amcsiból kellene rendelned.
|
|
|
11 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2012.03.27.
tag |
99.99% tisztaságú szén,nagyon finom szemcsés.Mondom: elírtam ,CSAK őrlőtestet rendelek,azért onnan,mert onnan rendelek olyan vegyszereket,amit majd egyéb kísérleti célra használok.
|
|
|
11 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2012.03.27.
tag |
Valószínüleg héjakat nem rendelek ,mert vákuumos eljárással tudok csinálni. |
|
|
11 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2012.03.27.
tag |
Mondom:kiömlött é a néhányszem a tetején csillog.Golyósmalom őrlőtestet akartam írni,véletlenül írtam ezt.Azért az USA-ból,mert ugyan attól a cégtől rendelek még hélyakat,no meg gyújtózsinórt is.elég olcsóka élyak:25 pár szállítási költséggel együtt kb 3500-3900 Ft |
|
|

642 db. hozzászólás
330 pont
     Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
És akkor még annyit árulj el mi a túrót keres alupor a BP-be? Am tényleg nincs sok eszed ha malmot rendelsz. |
|
|
11 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2012.03.27.
tag |
Ezt kihagytam: az alupor csillog.
|
|
|
11 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2012.03.27.
tag |
Én még annak idején vettem reagensi tisztasású finom szénport,szóval nem az.Igaz,én is észrevettem :túl finom,de lesz még jobb.Vetőtöltet lesz belőle majd.Az alupor kiborult az asztalon,és néhány szemcse rászállt az éppen száradó Granulátumra.Ezt sok órányi mozsarazással porítottam,de ezen a héten rendelek az USA-ból golyósmalmot elvileg.  |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ez nagyon finom granulátum, szinte még por. Törekedj a 2-3 milis granulátum méretre. Szúnyog hálón nyomd át nedvesen. Ki kell tapasztalni a nedvességet. Ha túl nedves akkor a túloldalon összeragad, ha túl száraz akkor morzsolódik.
Én 1% Dextrinnel granulálok. Te csinálhatod NC vel is de azzal macerásabb bár sokak szerint gyorsabb a végeredmény. |
|
|
75 db. hozzászólás
17 pont
    Zöldfülű
2011.12.07.
tag |
a bal oldali is gran?
egyébként jók lettek.
Remélem videó lesz!
|
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
     Haladó
2012.01.09.
tag |
Nekem ez nagyon finomnak tűnik, mire használod? Mik azok a fehér pöttyök benne? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 7
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470662
Látogatók ma: 282
|