55 db. hozzászólás
32 pont
Zöldfülű
2009.01.17.
tag |
Szép látvány! grat
Hány gramm összsúly??? |
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Apocalypt!Jó ha sokáig malmozza.Örült Vegyész,a BPjét 3 napig szokta malmozni,és neki van talán majdnem a legjobb lőpora a centeren.Sokat számít a malmozás.Ha én egy keményfaszenes BPt malmoznék pár hétig,már lehet hogy jó lenne lifternek.De látom,hogy sokan vannak,PL Itamas12 is aki 48 óráig malmozta,mégse lett olyan jó akkor elmondanám,hogy az azért van,mert sokaknak kicsik az ólomgolyóik.Nekem a legnagyobbak amik kaphatóak 30 grmmosak és nagyon hatékonyak.2 malmom van az egyikben van 20 db 3 grammos golyó és alig őröl a másikban 6 db 30 grammos és az nagyon hatékony,a gyengébb lőporomból 6 óra alatt vetőtöltetnek alkalmas lőport csinál,és mindkettő ugyanúgy forog.Szóval ennyi a malmozás számít,ez tapasztalat Előzmény: #11026
|
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Bakker!Utálom,hogy az elmúlt héten,gyzsombi úr után egy csomóan rászoktak,hogy feltwesznek valamit ami gyári,nemmongyák hogy az,a kis gyengébb pirósok dícsérik,és végül a profik szedik ki belőlük,hogy elmoindják az igazat.Legyen már vége ennek a ,,Felrakok egy gyári cuccot és aztmondom hogy gyári,jajdenépszerű leszek és profinak fognak nézni.,, címmel mondható láznak |
|
|
74 db. hozzászólás
31 pont
Kutyul
2008.10.19.
kitiltott |
Zoli igaz nem írtam oda de asse montam hogy én csináltam a granulált BP am romaiból szedtem ki,A sima BP bedig azt én csináltam
Lacy kb.:36 óráig malmoztam. |
|
|
43 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.12.26.
kitiltott |
hát ez kom úgy néz ki mintha bobettából lett kiszedve az csillog így |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
biztos nagyon klassz,de pár dolgot írj rólla (ha a tied)pl milyen faszén,hogyan készült a lőpor,meddig malmoztad,hogy granuláltad..stb |
|
|
1097 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Szia ezt bombettából szedted ki, de ahogy látom te nem azt írtad címnek hogy ez a saját készítésed, mellesleg nem szeretjük a kamuzós emberkéket szóval csak okosan ,máskor írd oda hogy honnan bontottad ki...
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605116
Látogatók ma: 5
|