3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hát az a szép fekete koromnyom a fán nem arra a két betűs anyagra utal! Az volt a gyutacs.
A booster egyedi fejlesztés, U-235el a hasunkra csaptunk és kikevertük, a pontos oxigénegyenleg számítása (és ezzel együtt az arányok) még hátra van, de jól működik.
Nagyon erős, és egyenlőre úgy tűnik az érzékenysége egy flashporéhoz hasonló. Persze súrlódásra és ütésre nem detonál csak kigyullad.
Pöccre indítja a TNT-t
A főtöltet Amatol volt, nem volt elég jól megpréselve szóval nem vitte ki a fát, de volt ereje, az egész törzs kellemes 40C fok meleg volt mikor megfogtam.
Volt benne kalória rendesen.
A többit a PM forumba a balesetek elkerülése végett |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Szegény gyerekből még az életkedvet is kioltjátok |
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Te nem tod lolvasni angolul,hogy azok az írások,szavak ott mik,na ez még nem akkora hiba,de nem hiszem el,hogy hogy tudod aszthinni,hogy az a béna sütőpor amit a mami használ a muffinhoz meg egy kis orrfacsaró ecet majd égésnyomot,meg mélyedést hagy a fán,meg megfeketíti.Apropó:PyroMaster nem azon a dedós szinten,van,hogy sütőporos pukikat gyértson.Mellesleg ha a sütőpor és az ecet ilyet robbanna,akkor forgalomba se hozták volna .Részemről ennyi Előzmény: #11239
|
|
|
75 db. hozzászólás
Hobbista
2008.12.30.
tag |
Hogy?Csak össze kell keverni a sütőport és az ecetet aztán ez lesz?Vagy mi?
\\ Legszívesebben kitiltanálak innen a fenébe, de sajnos az ostobaság nem szabálysértés. Persze, a kóla+menthos cukorka meg atomvillanást csinál. De ki ne próbáld ám. U-235 vótam. |
|
|
55 db. hozzászólás
32 pont
Zöldfülű
2009.01.17.
tag |
Elég komoly lett grat
|
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Hat nem szeretnem, hogy anyu ilyen sutoport hasznaljon a sutemenyekhez minden esetre a fat megsutotte Az elottem szoloval ellentetben nekem tetszik. A video biztosan latvanyosabb lesz. |
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Szia!Ez valaki másé,vagy megint belekezdtél újból a HEbe?Milyen jó full angol azt amit cap-nak nevezel,vagyis a gyutacs,detonbátor,régen imádtam azokat.Mostmár nem érdekel a HE,mert ez egy látványra adó oldal,nem bánya és épületbontó vállalat,de ezt ne vedd sértésnek.am szép nyoma van
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|