162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
píromaster=pyromaster
motro=motor
Natehát felmentem erre a linkre, de egyiket sem tuja letölteni, hibás az oldal! |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Csimcsam oldala csak löporosokkal foglalkozik. |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
csimcsam oldaláról elvétve már olvasgattam itt a fórumon, de részletesen tanulmányozni még nem votl időm, ellenben píromaster oldalával ,ott mindent átolvastam már!
motro még nincs benne, de tuti hogy lőporos lesz!
És azt a nagyfiúsat nem neked. hanem constantine-nek szántam..... |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
De azért csaknem figyelik minden lépésed és mindig utánad mennek. Csak ki tudod vinni valahogy. Na mindegy ha nem mész bele akkor abbahagyom.
Ilyen jó kilövöálványhoz egy rendes raksit kéne építeni.
http://www.marksite.extra.hu/letoltes.php Itt tölcsd le csimcsam oldalát. Kezdö rakétaépítöknek van irva. Mindnt megtalálsz. És Ottvan pyromaster oldala is.
Ja és elküldenéd a motor tervrajzát? |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Tom most nagyfiú akarsz lenni, de nálam nem így megy és KÉSZ!
És télleg antenna, DE mért akadna el!
Egynetlen, de kivelé (fölfelé) vékonyodik, így smán, megy. nemhogy nem akad el, könnyíti a menést, egyedül a végén levő bütyök volt probléma, de azt levégtam, és egy pici csavart tette ma helyére ("kalap") nélkül, így rendesen elmegy, és ki is lehet húzni! |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
"És ha rokon megkérdezi, minek viszek táskát, vagy szatyrot, vagy hogy mi van a kezembe?! "
Ezt nem vágom. Mi van akkor ha megkérdezi? Mondod hogy csináltál egy rakétát és kész... |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Ez egy antenna. Ha kihuzod nem egyenletes a felszine. El fog akadni. |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Igen-igen, hisz ez egy teleszkópos rúd, kihúzva több mint egy méter... |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Eléggé fel fog gyorsulni ahoz hogy a rakta stabilan menyen rajt? |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Hát futni lehet hogy kell, kitudja ki jön arra.....
DE a rakétát is zsebben viszem, mert a stabilizálószárnyak keresztmerevítőkkel vannak felszerelve, és ezeket csavarozom a rakétához a rakéta csapszegével, vagyis ez leszerelhető, és úgy már az is elfér! |
|
|

36 db. hozzászólás
12 pont
 Zöldfülű
2009.05.25.
tag |
na meg mi van ha futni kell? |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Opsz, elírtam, stabilat akartam instabil helyett!
Tehát egész jól bírja a "gyűrődést"
Természetesen ez a kezdetleges "verzió" még továbbfejlesztem, és nem borult fel.......................
(Azért hatalmas rakétával még nem próbáltam.........
És ha rokon megkérdezi, minek viszek táskát, vagy szatyrot, vagy hogy mi van a kezembe?! |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Én csak azt nem értem hogy miért kell zsebben kivinni a rétre? Mért em lehet egy erősebbet, stabilabbat kivinni a kezedben vagy egy szatyorba avgy bármi másba? |
|
|

288 db. hozzászólás
57 pont
    Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Hát azt el is hiszem, hogy instabil... Nem borul ez fel amikor végig megy rajta a rakéta? Amúgy jó 5let, csak szerintem kéne kicsit szélesebbre nyitható láb.. |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Ez egy szétszerelhető rakétaállvány, hisz egy rendeset hogy vittem volna el a rétre zsebben, ez már elfér darabokban, erre nagyon büszke vagyok, TELJES mértékben saját ötlet/kivitelezés!
A lábakat csak kikell csavarozni majd kicsavarni a teleszkópos rudat, mely kihúzva több mint az ajánlot 1 méter!
A kédkedőknek mondom, hogy meglepően instabil! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 20
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470553
Látogatók ma: 173
|