303 db. hozzászólás
71 pont
Hobbista
2007.12.31.
tag |
Vagy elhiszitek vagy nem, magyarázkodni, győzködni nem fogok senkit,
videó meg nincs a gyenge minőség miatt. Ennyi.
|
|
|
190 db. hozzászólás
128 pont
Labortöltelék
2008.10.01.
tag |
Nekem az nem tetszik, hogy csak a fúvóka robbant le és az a robbanási erő felfelé hat! Ahhoz hogy egy akkora téglát ellökjön oldalirányú erő kel és nem kevés! Ha a a rakéta úgy felrobban, hogy arrébb löki a téglát nem így nézne ki! Minimum hosszába fel kéne hasadnia! |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Prezpet! Azt ne mond hogy egy rakéta nem álhat bele a fölbe! Nekem a kis 50g rakétáim ha nem nyilik az ernyö ( Mert néha megesik) Ugy belefurodnak a földbe mint a huzat! Bár azért a szárnyak meg szokták fogni.
Azonkivül. Nem akarok köcsögösködni. Ez a kép nagyon sántit.
|
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
zsoller, én is kétlem hogy a rakéta belefúródott a földbe! Ahhoz hogy valami belefúródjon ahhoz nagyon nagy erő kell. Próbálj csak meg egy seprűnyelet a földbe szúrni, vagy kalapálni! Nem lesz egyszerű!
Azt nem értem hogy minek kellett akkora basott nagy gödröt ásni a földbe mivel ha mégis "belement" a földbe egy ásónyommal ki lehetett volna fordítani!
Hogy a tégla elrepült-e azt is kétlem, mivel nemhiszem hogy pont a fúvókára tetted rá, hanem a fúvóka mellé, vagy a motor testére, szóval maximum a tégla széle kapott egy kis löketet a motortól, de nemhinném hogy 50 centire eldobjon egy féltéglát!
Neharagudj, de egy picit sántít a történet! |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Rengeteg kép helyett inkább egy videót raktál volna fel. Azt jobban lehetne értékelni. Mondjuk, hogyan fúródott bele a földbe, meg, hogy hogyan ásod ki a rakétát és, jééé, ott van...
Így képekben, lehet imitálni. Lehetséges, hogy máshogy történt igazából és azt a lyukat Te csináltad valamivel a rakéta helyett. Mikor kiástad a gödröt, akkor a rosszúl elműködött rakétát, csak beleraktad a gödörbe és csak bekoszítottad. De lehet, hogy tévedek, ez benne van a pakliban.
Szemét vagyok mi? |
|
|
303 db. hozzászólás
71 pont
Hobbista
2007.12.31.
tag |
Nem volt rossz csak a fúvóka szált el...
Egy picit nagyobb fúvóka torkolat kellet volna. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605133
Látogatók ma: 22
|