288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Tényleg úgy van, már nálam is fordult elő, hogy az 5 perc még bisztos hogy nem telt le, de már a szerkesztés gomb nem volt ott... Igaz csak 1x fordult elő olyan. Amúgy a leirásokból most én is tanultam sokat |
|
|
13 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.11.12.
tag |
bocs Gabtech már nem volt ott.pedig kerestem.amúgy nem tartom magam elitnek.csak jo név nem jutott eszembe:D |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
hú öcsém ez tömör volt. Előzmény: #14071
|
|
|
13 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.11.12.
tag |
persze ha nemjó akk szóljatok és én is tanulok
// Ha ennyire elit vagy akkor azt is tudod, hogy kell használni a szerkesztés gombot! 5 percig szolgálatodra áll! // [mod. Gabtech] |
|
|
13 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.11.12.
tag |
én így csinálom:
KELL:
bors
BP
Víz
görgeted a borsot öntesz rá kis vizet aztán bp-t.
ezt folytatod amíg kellő nagyságú nem lesz. |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
én amugy még nem görgettem csillagot de amiket irtok abból sokat tanulok ám.meg hát persze sok helyen szoktam keresgélni.amugy amikor felakarom vinni az anyagot a borsra akkor a víz helyett denszesz is jó nem?8én valahol hallottam efelől is) |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
hát én úgy csinálom , hogy veszem a borsot ezt elötte leöntöm NC vel és hagyom had menjen... addig előkészitem a dolgokat ezután egy nagyon kevés port adok hozzá ha látom, hogy még hízni akar akkor adok, már kell neki egy kis NC, viz, stb akkor egy két cseppet adok neki hagyom had menjen egy kcsit, addig is felszedi a port ami nem ment rá. ez tényleg nagyon időigényes munka. közben megnézem hogy mennyire vizes a csillag tehát ha már egy kicsit is hozzá érek és szétesik akkor szivacs. Ezt a technikát addig folytatom amíg el nem érem azt a bizonyos átmérőt. száritás, aztán egy prime réteg. énis olyan 10% dexet használok vagy kevesebbet néha NC-t abóól 3-4% rizskem az 5-6 szokott lenni ja és ezt már alpból bekverem a porba... kivéve az nc-t |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
hmmmmm. fincsi csoki golyók.a viccet félretéve eléggé összenöttek a csillagok. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
ja egyszer TT nél hát én görgettem rá egy kis BP oszt szép lett.... am szerintem túl sok vizet használtál
Előzmény: #14054
|
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
hát valamit biztos rosszul csinálsz. A görgetett csillagokat "megindítani" a legnehezebb. Szerintem csináld úgy, hogy berakod a görgibe a magot, szórsz rá csill. port, majd óvatosan spricc egy kis víz, de csak egy pár csöpp. Na ha ezt már fölszedte, akkor megint víz, de nem sok. Ha már fogyóban az anyag, akkor teszel rá egy kicsit, majd újra víz. Ami nagyon kell neki, az az idő, nem lehet kapkodni, sem siettetni. Én általában 6-10 % dexet, vagy 4-6 % rizskemet használok. Igazán elmagyarázni nem lehet, mert minden alapanyagot máshogy kell, függ a görgető dobtól, fordulattól. Gyakorold, majd csak összejön |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Nem is azért raktam fel mert olyan szép! Hanem tanácsra lenne szükségem. Gondoltam másnak is előfordult már ez a probléma hátha rájött a megoldásra és tud segíteni. És ne pontozzátok, nem azért tettem fel!
veréb: TT csak nagyon meg van világítva így világosabbnak hat. |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
milyen csillag ez amúgy? csak mer a színéből nem igazán tudom kitalálni |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
ez meg mi a sz@r? a gyerek reggelicsokis puffasztott kukorica szarára hasonlít |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Hát eléggé szarul néznek ki. Borsmagvakat használtam, mint alap, de a madármagvaknál is ugyanez a helyzet. Lehet hogy valamit rosszul csinálok? Pl. víz adagolása, a porban a ragasztó mennyisége stb. Aki görgetett már és sikerült is neki kérem részletesen írja le hogy mit hogyan csinált, mert elment egy csomó anyagom az eredmény meg elég gány.. A TT elegy nagyon finom por állagú, abba van belekeverve a 100 gramm porba 5 gramm ragasztó. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|