1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Neked is szól! Legközelebbi remekművet IDE kéretik!
Egyébként minek bele relé? Nem kell a feszültséget folyamatosan rajta tartani! Csak egy rövid impulzus kell neki, azaz megnyomsz 1-2 másodpercig egy nyomógombot és kész. Vagy valami lámpát akarsz vele világítani. Nem egyértelmű a rajz. |
|
|
127 db. hozzászólás
171 pont
Labortöltelék
2008.11.26.
PM Jelölt |
A relé minek bele? Egy sima kapcsoló vagy nyomógomb bőven elég lenne. Nem kell túl bonyolítani drága relékkel.
|
|
|
134 db. hozzászólás
26 pont
Hobbista
2010.08.16.
tag |
Akkor nem 20 centit,de megtérül,
Lehet ezt egyszerűsíteni is,pl egy autóakksi meg egy kábel,es ugyanaz,egyszer megveszel 10m kábelt,az évekig jó |
|
|
134 db. hozzászólás
26 pont
Hobbista
2010.08.16.
tag |
Hát figyelj,a 6 relé kb 3e FT
Meg van egy elektrotechnika tanár nagybátyám,aki pl tudott adni NYÁK lapot, meg kapcsolókat,szóval kb 4-5 e FT ból lesz egy Teljesen biztonságos, távgyújtásod,ami évek múlva is jól megy,és akár 100m ről is indíthatod a bármilyen jellegű cuccot
És a gyzs se olcsóbb,ha minden bombába raksz pl 20 centit,ez biztonságosabb,gyorsabb, és nem kell hozzá tűz,illetve elmegy egy 12V os autóakksiról is,ha kikötjük az ellenállást |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Én segithetek ha gondolod. Elektronikához nem értek de a pyrot nagyrészt vágom. msn cimem az adatlapomon van.
Ja és megér neked egy el. inditó készlet ennyi pénzt? Sztem élvezetesebb sorba kötni. |
|
|
134 db. hozzászólás
26 pont
Hobbista
2010.08.16.
tag |
De ha kész lesz,feltétlen felteszek egy kész képet is |
|
|
134 db. hozzászólás
26 pont
Hobbista
2010.08.16.
tag |
Hát, már 1 esben megvan,csak elég drága a relé hozzá(kb 400Ft)
De a doboz,meg a nyák megvan hozzá.
Na meg kell hozzá kb 6x5 méter legalább 0.75 ös réz vezeték,hogy a jó helyen olvadjon,plusz még 10 ezer az ujabb 48V körüli trafó,mert az előző egy 48V os ipari fúrógépé volt 380VA-s, legalább 20 éves és MAGYAR gyártmány, na ebben benne volt egy fúróhhegy a dobozába(mert énis vettem), és az egyik indításkor egy szép füstfelhőt produkált,és azóta 155V ot ad le,mert leégett a szigetelés.
De már működik,és Szilveszterre tervezem megcsinálni
Érdekelne valaki/valami, akivel az ilyen kezdő pirotechnikáról beszélhetek,mert elég amatőr vagyok még,és nem tudom,hogy odaillenek-e a postjaim pl a Puskapor topicba |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Jól néz ki és látom már sikerült feltenni
Ezt a tervet már végbe vitted,úgy értem már megcsináltad?
Vagy még csak tervezed vagy készülőben van?
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605129
Látogatók ma: 18
|