1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Most igazából szabinak adok igazat. Nekem is volt 3colosom ami hangyafingnyit bontott ilyen elrendezésben. Lehet hogy láttál képet róla, sőt biztos, de azokban feltételezem, kemény bontó, esetleg H3, KP lehetett.
|
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ejnye Laci... A vidit azért kértem az előző hsz-ben, hogy azzal igazolhasd az igazadat
Én a saját tapasztalataimra alapozott véleményt mondtam el. Nekem ezzel a módszerrel... hogy is mondjam... rakat sz*r volt ring helyett. Nincs ereje a bontásnak... De ha bekukkantasz a vidi galériámba és a ppp-s vidin meglesed a 2. bontást akkor azon látszik, hogy jó nagyot bont és az tényleg ring. És ez egy 75 milis volt BP bontóval...
És miért csalódtál bennem? Talán mert elmondtam a véleményemet egy hozászolásban? Úgy tudom a hozzászólásokat azért kell irni hogy véleményt nyilvánítsunk... Nem mondtam semmi sértőt és nem is állítottam h rossz lesz... bele is írtam h "szerintem" lesz ilyen.
Ki, hogyan értelmezi az írásaimat az nekem mind1... de nem szeretem ha azt hiszik hogy rosszindulatból írtam bármit is...
Szívesen a pozitív hozzászólást. |
|
|

208 db. hozzászólás
25 pont
  Piromán
2009.09.02.
kitiltott |
40 mm ring shell to rocket?
tehát először ez bont a földön és a rakétát fellövi? |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
ajánlom, hogy tegyél a tetejére valami tölcsér alakú légterelőt, hogy szép egyenesen menjen.. |
|
|

321 db. hozzászólás
48 pont
    Haladó
2009.02.25.
tag |
Mi benne a bontó, granulált flash por? |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Így igaz, most csak TT csillagokat tettem bele, de majd később vegyesen akarom rakni. A Szokásos 18mm átmérőjű 5cm hosszú és 9 g-nyi hajtóanyaggal töltött motor fogja vinni. |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Szóval ez lesz a rakéta robbanófeje ?
Milyen csillagok vannak benne, és milyen rakétán lesz ? |
|
|
|