34 db. hozzászólás
32 pont
Zöldfülű
2010.12.05.
tag |
A lőporomról van fönt videó, meg lehet nézni. Én 15g lőport teszek alá, mert én úgy látom jónak kész! Rengeteg benne a csillag, a bomba nagyon nagyon szorul a csőben. Viszonylag nehéz is a bomba súlya, ezért tettem alá ennyit, de akkor máskor csak 7grammot fogok alá rakni. Madárpók, én is Békéscsabai vagyok, és jártunk már Jotival robbantgatni..Egyszer talizhatnánk.. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
nekem is ez a 15 g vető tünt fel, az én teszt 72esem, 190g-os, 17g vetővel sztem megfelelő magasra ment. 25g-nál nálam csőrobbanás lett volna, főleg mivel PVC |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Tehetnél fel videót arról a lőporrol. Megnézném azt. Vagy mekkora rés van a bomba és a cső között? |
|
|
34 db. hozzászólás
32 pont
Zöldfülű
2010.12.05.
tag |
Igen haver 15g bp vetőnek! Nekem viszonylag gyors a lőporom, de egy ilyen nagy hengereshez kell az erő ami felvigye szépen! ez szép nagy bomba lesz elképzelésem szerint...nem lesz sok az a 15g vető. nagy ez a hengeres bomba |
|
|
34 db. hozzászólás
32 pont
Zöldfülű
2010.12.05.
tag |
Ja és igen az 50mm-es hengeres már egyszer megjárta az eget, ugyanúgy 15g lifterrel! Vártuk volna a bontást, de nem történt meg. Egyszer csak hallom hogy pörög a levegőben a bomba és egyre hangosabban, jött felém, és leesett mellettem. Elkezdtem futni, nagyon megijedtem tőle, hogy nehogy felrobbanjon, de aztán kiderült hogy nem gyulladt az időzítés! |
|
|
34 db. hozzászólás
32 pont
Zöldfülű
2010.12.05.
tag |
Amúgy törekedtem a szép enyvszalagozásra! A hengeres le van madzaggal szorosan fojtva, és rá papír alapú ragasztószalag! Belülről kartonkorongok+ragasztópisztolyos, erős ragasztás! Szerintem nagyot fog szólni, de majd meglátjuk. Ez a 3bomba ez mind a három teszt! |
|
|
34 db. hozzászólás
32 pont
Zöldfülű
2010.12.05.
tag |
A két gömbbombában Evilblaze féle sárga csillag van, és enyvszalaggal vannak ragasztva! A hengeres töltetben D1 glitter található+pár recsegő. A vető: 15g granulált lőpor
bontó:10g granulált lőpor |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
A szabix féle, vagy az Evilblaze féle sárga csillag van benne? Mi a vető/bontó? Van booster? Enyvszalaggal volt tekerve? Egy kicsit szebben is lehetne. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|