A másodperc ajánlata: X-Ray 18500 Ft

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ezek szerint a cső fala elég erős, de a fojtások milyenek? Ha azok nem legalább olyan erősek mint a cső fala akkor csak ki fogja lőni a dugót és silány lesz. Majd meglátjuk. A Gyzs sztem pont elég hosszú ahhoz hogy eldobja és földetérés után még várnia is kell pár másodpercet. Annyira béna senki sincs, hogy kb 5-7s alatt ne tudná eldobni... :D Leg gázabb esetben is max leejti maga elé és elfut közben 10-15 méterre annyi idő alatt. :D Ha mégis baj lesz akkor már előtte is baj volt :DD
Amúgy nem a méretet kell felvinni srácok, főleg nem petkóknál. A zöld petkóban is egy körömnyi flash van jól elrendezve és mégis szól normálisat. Két PET kupak összefordítva és fitangerősen összeragasztva, és hidd el szól akkorát mint ez. hacsak nem nagyobbat. :) |
|
|

368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
a 30 sec.-es késleltetést majd pukkantás előtt kapja meg, nyugalom :) (az tömörített lőpor cső. tesztelve volt, spolett filling, csak itt egy papír cső van tömörítve lőporral :) ) |
|
|

279 db. hozzászólás
20 pont
  Piromán
2009.12.27.
tag |
Én amit mondanék rövidke az a gyújtózsinór én ezt nem gyújtanám meg ilyen röviddel semmi pénzért,én amit magamnak nagyon megfogattam begyújtásnál ott teljesen 100% ra kell menni ha a legkisebb rizikót érzi az ember hogy ott baj lehet,akkor is ha ott ál a közvetlen begyújtás előtt inkább hagyja.1-1,5 grammos petárdákra raknám őszintén ezt a hosszúságot gyári whiscoból.Most hogy drága meg hogy az ember ilyenen spóroljon vagy ennyi maradt szóval ennél nem szabad.Én erre legrosszabb esetben is 3x ilyen hosszút raknék gyári gyzs ból. |
|
|

368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
hát, én ezért nem szeretem annyira a petárdákat mert veszélyesek (már ameik) és épp ezért lőporos :D majd meglátjuk hogy mien lessz :D már csak 6 nap :D |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
 Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Azt aztán majd toldhatod gy.zs.-vel mx5 kevin, mert ha az felrobban a kezedben akk kitépi a válladat is meg talán néhány bordád is. |
|
|

279 db. hozzászólás
20 pont
  Piromán
2009.12.27.
tag |
A gyújtózsinórt szerintem told meg mert nagyon rövidke, nehogy korán robbanjon.Én minimum egy akkora gyári whiscot raknék rá ameddig a hüvelykujjad van a hengernél,ahogy kijön belőle hogy odáig leérjen.Nekem is van 3 talán ugyan ilyen guriga a szekrényben ezek jó vastagok,én majd bika erős KCLO4 flashel töltöm be (majd a nyárra) negyed-fél kilónyi között biztos belefér, direkt arra várnak! Ó igen |
|
|

368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
a biztonság az első :D ezt csak azért csináltam mert volt rendesen gran BP egyébként nem nagyon csípem.... majd meglátjuk (haljuk hogy mien lessz :D) |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Esetleg csak kireped az oldala, és elereszti a nyomást, de várjuk meg mit szól hozzá szabix kolléga! |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
De röhögnék ,ha csak kilőné a dugót és kitörne ,mint egy gejzír . Csak nem olyan hülye ,hogy megvárja a kezében ,hogy beégjen a visco. |
|
|

197 db. hozzászólás
506 pont
     Labortöltelék
2010.06.15.
tag |
Van ám szleng emberek! Csak óvatosan ekkora böhömmel, nehogy levigye a kezed vagy az arcod. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 6
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470518
Látogatók ma: 138
|