26 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.13.
tag |
ohh Lacykám... nem akartam fikázni, csak egy kicsit. tegnap este fel lett löve, életem elsö 75-ös bombija... (az ami a képen van) nagyon jó volt, videó is lett csak a video nagyon gagyi lett, mert a piros csillag is fehérnek látszik rajta. jövöre szebb bombikat akarok alkotni, és Lacy barátommal közös teszt lövéseket csinálni. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Nem fikázni a héjaimat ! Amúgy nem könnyű velük dolgozni, de kicsit meg kellett volna reszelni a széleket és akkor sokkal szebbek lehettek volna.-lásd azenyémeket, bár én se tudok még mindig elég szépen tekerni, de a végeredménybe így is jól fognak majd működni http://pyrocenter.hu/tuzijatek/galeria/images/495/3442.jpg |
|
|
26 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.13.
tag |
eszembe jutott hogy szoktak árulni a boltokban, fagolyókat... és ha jól emlékszek, van is egy ilyen bolt tölem nem messze... mihamarabb megfogom látogatni a boltot, remélem fogok találni olyat, ami kell.. ami a képen van, ez életem elsö 75-ös bombija... tudom, kissé csövesen néz ki, de minden kezdet nehéz. :) |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Én 75 be teniszlabdát használtam régen sablonnak hobbiboltokban lehet kapni mindenféle méretű fa meg hungarocell golyót, érdemes figyelni a műanyag karácsonyfa díszeket , mert megfelelő méret esetén kettévágod és ott a héjj. |
|
|
26 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.13.
tag |
Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat, remélem hogy a következö évben, jobban fogok remekelni, ami a bombi küllemét illeti.... |
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Ajánlom a szivacs labdákat erre a célra. Arra tekersz egy réteg celluxot és jó is. A sima gumi kislabda nem túl jó, mert könnyen ki leheg vágni. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Azért tegyél folpackot vagy alufóliát a sablonra,hogy le is tud szedni róla.
Én speciel karácsonyfa dísszel kezdtem csak azokból 60-as meg 80-as van olcsón. |
|
|
26 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.13.
tag |
Vince! igazad van..... a héj amire rátekertem az enyvszalagot, nem volt egyenletesen sima... jövöre szeretnék normális héjjal dolgozni.... mmm! nézegettem videokat, de megint csak a héjra tudok vissza térni, egyenletlen felületre nehéz jól tekerni... a videokon már eleve olyan héjra tekernek, ami összerakva is gömböt alkot, és nem egy viharvert gömböt... hát na... trágya munka, de csak fog valamit produkálni az égen. |
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Keress youtube-on videókat tapaszolásról,van sok!!!Ha jól megnézed és bevésed akkor már a harmadik bombidat gyönyörűre fogod megtekerni ehhez képest! |
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Már ne haragundj, de elég gányul néz ki. Miért van az oldalán az a dudor körben? Milyen tapaszolási módszert használtál? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|