256 db. hozzászólás
52 pont
Tud valamit
2007.12.01.
tag |
ilyen labda nekem is lenni kicsi kinai |
|
|
398 db. hozzászólás
61 pont
Hobbista
2006.12.31.
tag |
uhhh, ha ez földön robbanna... lenne ott ne mulass... |
|
|
565 db. hozzászólás
52 pont
Haladó
2007.09.29.
tag |
Szarintem nagyon fasza! |
|
|
174 db. hozzászólás
27 pont
Piromán
2007.10.28.
kitiltott |
EZ NEM KÍNAI. Magyar szöveg van a papiron! Hazudós! |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Hát ha az a bombetta az enyém lenne(nem a kínaié), akkor én maximális helykihasználásra törekednék és tennék bele 60milis és 30milis kupakos bombettákat, vagy ökölnyi üstökös csillagokat, esetleg pirográfia gyanánt metálvillát
Csövet úgy oldanám meg, hogy gyártanék elképesztő mennyiségű 220mili hosszú farudat és csinálnék vmi akármilyen gyenge anyagból egy kellő vastagságú csövet, ebbe bele tenném a fa peckeket, és eköré a cső köré készítenék egy jóvalnagyobb csövet szintén akármilyen gyenge anyagból, és a 2 cső közti teret kitölteném földdel, amit izombol megtaposok, vagy télen simáncsak vízzel, és hagynám a faszba megfagyni. Földes megoldás esetén még azér halmoznék mellé is egy szép rakást, jobb a békesség...(Vagy föld+víz télen)
Ez valszeg nemlesz fellőve, de ha mégis, akkor távol mindentől, szűk barátikör mulattatására.
Ha nemtudom megoldani a cső dolgot, akkor jólesz kalapnak vagy gyümölcsöstálnak Előzmény: #287
|
|
|
981 db. hozzászólás
105 pont
Pirotechnikás
2006.12.10.
moderátor |
Rock vazz..... Ehhez honnan lesz csöved??? MEnnyi töltet lesz benne? Mennyi kidobó??? De azé látom nem unatkozhattál vele. Laza péntek esti program:D |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605133
Látogatók ma: 22
|