12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
kitiltott |
egyébként ezek így eggyütt minimális mennyiségben kb mennybe kerülnek? |
|
|
12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
kitiltott |
köszike. Már csak azt mond meg hogy milyen anrányban kell összekeverni? (ezek szerint Kno3-at azt lehet készen venni?) |
|
|
12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
kitiltott |
na most akkor valaki tényleg írja le legyenszives hogy mit hol lehet beszerezni mert nem naon értem.. KNO3 hoz tudom, 3 dolog kell, mi is az? és hol lehet beszerezni?és mit mondok a boltosnak hogy mire kell? robbantani? és mi kell a feketelőporhoz? |
|
|
12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
kitiltott |
:D Előzmény: #4354
|
|
|
12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
kitiltott |
nem, nem vok regizve pyroshop-on |
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
bazdki....
ki az aki nem fekete csillaggal kezdte ??
Minden kezdő az oldalon hülyeséget kérdez , mert ki olvassa mégis el az o.sz.-ot??? Hát elején szerintem csak kevesen.... pl énse csak a sok lecseszés után olvastam el |
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Akkor elég közel lakunk, én faddi vagyok. Én is 8. osztályos...
Anyagokat tudsz rendelni innen
Pl. kálium-nitrát meg kén port.
Leírásokat találsz ezen az oldalon: PyroMaster oldala
Itt néz szét és ha valamit nem értesz akkor kérdezz.
Ja, és nézd meg ezt is, itt le van írva pár dolog jelentése és ha el olvados nem kérdezel hülyeséget. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
OFF: te nem vagy regisztrálva a pyroshop-on? mert ott is valaki paksi |
|
|
12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
kitiltott |
14 éves vagyok és 8. osztályos |
|
|
115 db. hozzászólás
24 pont
Tud valamit
2009.10.07.
tag |
cs!
én is elég kezdő vagyok, DE: nem kérdezek meg olyat, amit a kereső is kidob. Ebből adódóan (remélem) nem megyek a többiek agyára.
De ha valamit nem értesz, a google tökéletesen el tudja magyarázni. |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Mit nem értesz? Szakkifejezést? Kémiai kifejezést? Ha konkrét szavakat nem értesz, írd be őket google-be és biztosan találsz magyarázatot. Amúgy hány éves vagy? Csak azért mert a Master oldalának megértéséhez meg ehhez a hobbihoz rendelkezni kéne minimum 8. osztályos szintű kémiai tudással.
|
|
|
12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
kitiltott |
elnézést kérek a sok hülye kérdésemért. én tényleg egy kezdő vagyok, és nagyon érdekelnek ezek a dolgok. nagyon szeretnék csinálni, valamilyen könnyű nekem való rakétát, de így nem vághatok neki hogy nem tudok semmit róluk. olvasom a pyromastert.hu-t de nem sokat értek belőle. ezért kérdezgetek....Elnézést |
|
|
162 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2009.08.09.
tag |
Először is olvass!
Szerinted minek a beszerzés topic?
Ha így folytatod nem sokáig maradsz az oldalon! (Csak addig még valamelyik moderátor meg nem unja a hülye kérdéseidet)
Mondjuk ha rákeresnél a flash porra, akkor tudnád hogy azt is csinálni kell, mint a lőport.. Nem olyan egyszerű hogy bemész a boltba és kérsz 20dkg flashport, meg 40dkg lőport.
Olvass! Olvass! Olvass! Olvass! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 10
Ebből tag: 0
Látogatók: 1201545
Látogatók ma: 1409
|