A másodperc ajánlata: 2461 Ft
65 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.09.05.
tag |
Hali kb. 1 éve pyrózok de van egy haverom aki 20 éve és ő ad tanácsokat.Am miért?? |
|
|
39 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.07.24.
tag |
2hát van itt ész -.-' |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Ez mind szép és jó de kb. mióta pyrózol? |
|
|
65 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.09.05.
tag |
Természetesen tudom,hogy mik a határok és amúgy sem sűrűn csinálok ilyet. Nem a szadulás tetszik benne hanem az, hogy milyen csodálatosak a kémiai összefüggések.Ezzel azt akarom mondani, hogy nem a robbantás hanem az ilyen nagyszerű dolgok miatt szeretem ezt csinálni! |
|
|
99 db. hozzászólás
20 pont
Zöldfülű
2010.07.15.
tag |
De vannak olyanok,nem is kevés.....Tömöriteni?????a löport minél nagyobb a szemcsék között a távolság annál hevesebben ég,,tehát a tömörited az már mindjárt nem jó....akkor is ha van ilyen bunkerod meg stb attól még nem olyan jó ilyennel szórakozni...papir hengerböl is tudsz ilyen hatást elérni és még nem is kell "bunkert"épiteni...Nem arról van szó hogy elmebeteg állat vagy de azért vannak határok.. |
|
|
65 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.09.05.
tag |
Látom sokan kételkedtek.A szomszéd virágokat ültetett balkon ládába.A
salétromot pedig ehhez úgy vettem.Attól meg nem kell félni,hogy bárkit vagy bármit eltalál,mert annyira hülye nincsen senki,hogy simán a telek közepén robbantja fel!!Erre az esetre haverommal építettünk egy biztonságos kis bunkit(zsalukő belűl kívül pedig 5 cm-es vas lap.)Azt még nem írtam, hogy olyan helyen lakunk mint egy baglyas és csak 1 közvetlen szomszédunk van.(Nekik is csak a nyaralójuk!)A bácsi pedig azért ijedt meg mert szóltam neki a robbantás előtt és nagyon koncentrált ültetés közben.Hangja azért
volt le se lehet tagadni de biztosítok mindenkit arról,hogy egy árva repesz sem repült ki!!A beletuszkolás helyett azt akartam írni,hogy beletömörítés.Remélem,hogy most már értitek,hogy nem vagyok egy elmebeteg állat aki veszélyezteti mások épségét. |
|
|
99 db. hozzászólás
20 pont
Zöldfülű
2010.07.15.
tag |
Hát egyetértek az elöttem szólókkal,te hogy gondoltad hogy töltényhüvelyböl csinálsz bombát vagy nemtudom minek hivod, de mi történik ha valakit eltalál???gondoltál te erre?jaa és hogy érted azt hogy belepasziroztad? |
|
|
44 db. hozzászólás
104 pont
Zöldfülű
2010.06.22.
tag |
Hát te jó hülye vagy, már bocs. Csináltál egy repeszgránátot, ami ha a szegény szomszédbácsit eltalálja, ott nyomban meg is fekszik. Továbbá azt nem értem, hogy ki az a hülye, aki tél előtt valamit is elpalántáljon? Most vagy hazudsz, vagy megkergült szomszédod van, bár szerintem az első.
Üdv: Malossi |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Hát gratulálok, hogy olyan lőport csináltál ami szétvet egy üres töltényhüvelyt, de pontosan hogy érted azt, hogy sikerült eltalálnod a lőpor arányait? Használd a jól bevált 75/15/10 arányokat, és nem kell szemre mérned, de ha valamit félreértettem szólj! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3603130
Látogatók ma: 14
|