664 db. hozzászólás
297 pont
   Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Most kicsit mázlistának érzem magam, ugyanis ingyen kaptam, állítólag csak ott ált a suliműhely padlásán használaton kívül, gyanítom évekig, úgyhogy sikerült megkaparintanom, 2 db porcelán dobbal(igaz a nagyot(nincs rajta a videón) valószínűleg nem fogom használni, az egyrészt leeshetett egyszer és eltörhetett mert kb 6-8 darabból van összerakva és az egyik nagy repedésen igencsak szóródik az akármi amit beleteszek, másrészt szerintem átlagos felhasználásra túl nagy) és egy nagy adag procelán golyóval.
A motor hálózatról megy, asszem 86 vagy 68W ,de sajnos melegedős fajta, nomeg a fordulatszám-szabályszó elektronika is hajlamos forrósodni, azóta kitaláltam hogy ha mondjuk egy P4-es proci hűtőbordáját rácuppantom a vaslemez melegedő részére az segít kordában tartani a hőfokot, ha sikerül a chipsethűtőt kicsit meghajlítani akkor az majd megy a motor tetejére, ha nem is túl sokat, de hűteni fog
A másik módosítás amit valószínűleg el fogok végezni az a porcelándob lecserélése, mert önmagában is nagyon nehéz, jelen pillanatban a dunsztosüveg a fő esélyes, de még tesztelnem kell hogy milyen méretű lenne az ideális, illetve hogy mennyire bírja hosszab távon a strapát. |