408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Aaaa nem faj
Tenyleg nem lett baja, legalabbis a pukkanasoktol nem, de bizony jo kormos lett. Legkozelebb akkor szerzek valami hosszabb palcikakat. A ruhankra pattant egy ket szikra a masodik videon, de nem lett baja, viszont azert egy szemuveg az lehet nem artana, mert kiszamithatatlanul pattantak neha a szikrak es nehany tipusnal egy meterre is pattant egy egy darab es ott pukkant el.
Na, bemasolom ide is amit a youtube-ra irtam.
Kb. 10 fele osszetetelu recsegot probaltam ebben es a kovetkezo videoban osszesen. A tompabb puffanasoktol a petarda csattogasig minden fele volt. Rez oxid, olom dioxid, TACN, Al, es NC felhasznalasaval. Aluminiumot mindegyik tartalmazott. A rez oxidosak (keves olomdioxiddal) lettek a legjobbak talan. A sok NC-t tartalmazoak tompabban puffogtak. Az aranyokat csak szemre mertem, pedig egy merleg jol jott volna az oxidok es az Al megfelelo keveresehez.
A masik videot nem tettem fel ide a centerre (a youtube-on fenn van) es ezt is megvagtam rendesen, nehogy elaludjon valaki a hosszu videon.
Majdnem elfelejtettem: a PET palack kupakjaban levokre keves motorinat csepegtettem es az egett rajta. Ahogyan leegett es kiszaradtak szemcsek elcsattantak, neha neha nagy robajjal tobb egymas utan. |