3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
strongsteve a kérdésedre pontosan egy hozzászólással lejjebb írtam a választ. Kálium-permanganát, kén, alumínium, bórsav alkotta az elegyet.
Melyik puska? kettő volt, az enyém egy .22 Benjamin Discovery amikor én vettem 119eFT volt. Most már 90 lehet venni, igaz én sok dolgot átalakítottam rajta.
A második puska egy rugós csőletörős 4,5mm-es FÉG LG 422, de ezt más senki nem mondja meg róla, mert a haver teljesen átépítette. Fémből készült tusa, egyedi távcsőrögzítés (a csővel együtt mozdul) Egyedien méretezett rugó, saját készítésű tömítés a dugattyún. Szinte visszarúgásmentes. és 20m-ről 1,5cm a szórásképe...
A versenysúlya is megvan kb 4,5kg... Nos az értéke felbecsülhetetlen a gazdája számára, mivel a még a nagyapja is ezzel tanult lőni
Bár akkor még nem így nézett ki
Szevasz col! Ja a srác tud bánni a fémmel, a csajának egyszer hajtogatott 1-es vaslemezből egy szál rózsát, azért az elég brutál elhiheted! Amikor megláttam nem akartam elhinni, tényleg, aki nem látja sose hinné el. A szára megtekert lemezből volt, a tüskék szintén a szirmok teljesen élethűek voltak... Csak melegen lehetett hajlítani, és így kombinált fogóval és egy vízpumpafogóval meg egy kalapáccsal meg tudta csinálni.
|