A másodperc ajánlata: Jackpot 2400 Ft
153 db. hozzászólás
68 pont
Haladó
2010.07.07.
tag |
Köszönöm szépen a Ként ha hiszitek ha nem csak véletlenül raktam bele a fuvóka gipsz igen, köszi a pontokat! |
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Nah látom te is fejlődtél , ez már sokkal szebb füstbomba mint a a korábbiak
Én még mindig csak azt ajánlom hogy a szerint a videó szerint csináld meg amelyet Ladis belinkelt ,és amiről én is írtam pár sort ! 140 g nekem 5 percig füstölt intenzíven !
De a test szép , a fúvóka is ,és jó volt mert csak füstölt nem égett , de mivel a végére kigyulladt 4 * . |
|
|
41 db. hozzászólás
93 pont
Zöldfülű
2010.03.11.
tag |
Nem rossz... de ha már füstbomba akkor alap, hogy megy bele paraffin, nem? Biztos van ott gyertya, amit reszelve adj hozzá. A különbség(tapasztalataim szerin) par.olajjal az égés gyorsabb, de nehezebb begyújtani, viasszal viszont pont fordítva. Mivel lassabb az égés, ezért ajánlom tömörítsd a cuccost(óvatosan) és mehet a közepébe egy égéstérnövelő furat. Ennek a módszernek a változtatásával jutottam el eddig. További sok sikert, remélem segítettem! jah, a kén meg csak büdösít és változtat az égési sebességen, úgyhogy én is csatlakozom az előttem szólókhoz, felesleges bele. |
|
|
241 db. hozzászólás
343 pont
Haladó
2010.06.09.
tag |
Gratulálok.Kno3-as gyújtó zsinór tényleg pozitívum.A kén az tényleg fölösleges volt mert eléggé felgyorsította az égést. |
|
|
197 db. hozzászólás
506 pont
Labortöltelék
2010.06.15.
tag |
Szerintem ha megfordítod, szigszalagozol rá egy fapálcát simán felszáll.
(Csak vicc, nehogy komolyan vedd!) |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Kén minek bele? Azt rcandy-be szokták rakni, hogy (mint rakéta üzemanyag) gyorsabban elégjen. Füstbomba esetén ez nem szükséges, mivel itt az a cél, hogy minnél tovább, minnél nagyobb és sűrűbb füstöt produkáljon, de látom, megfogadtad a tanácsom a gyújtózsinórt illetően, csa legközelebb ne fúvókával felfelé állítsd a földre, mert ha pl. elfektetve gyújtottad volna meg, akkor tovább ott mardt volna a füst, nem szállt volna el az égbe. De a kivitelezés nagyon szép lett, grat! Miből van a fúvóka? Gipsz talán? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605114
Látogatók ma: 3
|