A másodperc ajánlata: Twins 7900 Ft
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
A vasalás a legjobb ha valaki ilyen szinten csinál áramköröket. |
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
A fotó technikát én is nagyon utálom, azt hiszem, hogy tegnap csináltam vele az utolsó nyákom (szar lett és odavágtam a földhöz a P20at)
Veszek egy lézer nyomtatót és csinálom vasalással ezentúl.
Benyaa, 110A fet? csak 300 forint? az igen, a rossz 3055 ös kb annyiba kerül. (Egyébként az azért sokfordulatú, mert van benne valami áttétel?) |
|
|
304 db. hozzászólás
Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
IRF3205
110A-es Fet 8mohm csatorna ellenállással.
Ez is kb 300Ft körül van, de ebből 1 is elég, és kb hűtő borda nélkül:) |
|
|
117 db. hozzászólás
42 pont
Tud valamit
2010.01.03.
tag |
Tudom, hogy az sokfordulatú, direkt olyat szerettem volna bele. :)
Amúgy a szabályzóhoz a nyáktervet olyan csinálta meg nekem, aki elektronikával foglalkozik, ott ő is ilyet rajzolt bele. Legalábbis szerintem az akar lenni.
Igen, Positiv 20-al lefújtam a nyákot, levilágítottam, TN140-el előhívtam, majd TN150-es gyorsmaratóval martam.
Később próbálkoztam Nátrium perszulfát / NaOH párossal, de ez valahogy nem nagyon vált be. Sose sikerült normálisan előhívni a nyákot. Pont azért szerettem volna erre átállni, hogy ne foltozzak össze semmit se, mert már sikerült összefoltozni egy törölközőt a maratóval.
Hőfokszabályzós: Fahrenheit 28003
Előzmény: #11024
|
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
kabalababa, azt ugye tudod, hogy az a trimmer, ami van nálad az nem a legjobb oda, potmétert kellett volna venni, ami ottvan az egy sokfordulatú trimmer, amit finom hangoláshoz használnak
Az a nyák, amit mutattál, azt te csináltad? (A maratást)
Ha igen, akkor nagyon szép lett, CNC-vel lett csinálva?
Milyen pákával forrasztasz? pillanat páka, vagy hőfokszabályzós? |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Aha, mondjuk a forrasztás tényleg lehetne szebb, próbáld kevesebb ónnal a páka végén, és kevés folyasztószert használj. |
|
|
117 db. hozzászólás
42 pont
Tud valamit
2010.01.03.
tag |
Én ezt csináltam meg, és ez lett belőle.
Igaz, ami a malom-hoz megy kábel, lehet kicsit vékony. :)
Még hűtőborda sincs rajta, meg lehet nem ártana kivezetni a potméter, hogy ne a nyákon legyen.
Mondjuk, amúgy se nem nagyon használtam még a malmot.
Amúgy jó.
|
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Mivel most volt az első tesztje a vezérlő elektronikának, nem szereltem be a malomba, ezért kicsit ronda h csak madzagozva van de a lényeg az h az elektronika melegedése és ebből az energiaveszteség elhanyagolható! Hosszútávon sok energiát lehet ezzel megspórolni az autóakksis 12 V-os malmokon. Ha érdekel vkit belinkelem a kapcs rajzot is... |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605116
Látogatók ma: 5
|