367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Én rájöttem, hogy ha szilvire vagy bármire megy a sorozatgyártás, akkor nem éri meg a fullos BP. Egy csomó malmozás, szenesítés, stb. Csinálok egy kb ilyen minőségű BP-ből egy killát, azt lemalmozgatom, majd granulálom. Ez lesz a vető. Bontónak meg megy a siriusos flash fűmagra görgetve 4:1 arányban. Visz akkorát, mint a fullos BP, a jampi ragasztómmal meg még többet is. Persze ha valami különleges bomba készül, speckó bontási formával, akkor mindeképp a BP megfelelő.
Egy baj van a siriusos flash-el, hogy ára van. Az alu nem olcsó, de nyáron vettem 6000 ftért 10 dobozt, elhasználtam már egy killa flasht és fele még megvan. Hangsúlyozom, ez az eljárás a sorozatgyártásnál alkalmazandó.
A vetővel nem érdemes sokat szarozni, fenyő BP-t másfél óránál tovább nem malmozom, 8%-ot használok, aztán láttátok a vidin, 65 cm-s csővel hogy repülte... Alig lehetett látni. 75-öst nem kell olyan magasra lőni, 60 m bőven elég, pláne a flash bontóval. De vigyázzatok, a csillagokat nem szereti, ha nem betonkmemény, szépen porlad minden! 7-10% dex mehet bele, nem kell sajnálni! |