82 db. hozzászólás
7 pont
 Zöldfülű
2014.04.12.
tag |
Tisztában vagyok vele.Bizonytalan?Az utcában lakók ~40%-a öregasszony Csillagágyús verseny lesz?Mert már vágom a TT csillagokat |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Magáról a versenyről már lekéstél, de gyakorlásnak mindenképp jó.
TALÁN majd csinálok egy következő versenyt amiben TALÁN majd indulhatnak emberek. Elég bizonytalannak tűnsz. Vagy mégse? :D |
|
|
82 db. hozzászólás
7 pont
 Zöldfülű
2014.04.12.
tag |
Yep.Akkor csináljam meg a fullosat.Talán akkor a verseny rakétát is megcsinálom. |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ez olyan ,mint ha megkaphatnál egy kövér ,csúnya, ótvar nőt...van, akinek ez elég, de minek érnéd be vele, ha lehetne egy fullos is. Remélem érted mire akarok kilyukadni. |
|
|
82 db. hozzászólás
7 pont
 Zöldfülű
2014.04.12.
tag |
Repült és ez elég.Majd raknék rá fejet,csak visco lenne.(kupakbombettába nem nagyon raknék spolettét) |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Kecske, elolvastad te a rakétás blogomat? Már csak a csőtekerésnél is meg lennél buktatva :D Előre mondom, hogyha nem használod a már bevált technikákat, akkor nagyon sokat fogsz szenvedni mire valami használhatót csinálsz... :D Ha elolvastad volna, és ÉRTELMEZTED VOLNA, akkor már sokkal jobbakat csinálhatnál. :D Sztem olvasd el még párszor, és ha valami nem tiszta kérdezz alatta. :D |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Aztak....va...Azért erre a kokeszolásra ne legyél olyan büszke . Oké ,hogy repült, de Szabi és mások se ilyen módszerrel mondták ,hogy csináld. Ha rendes módszerrel csinálod, nem pedig gányolással, az se vesz el több időt az életedből és hidd el jobban, megbízhatóbban működik. |
|
|
82 db. hozzászólás
7 pont
 Zöldfülű
2014.04.12.
tag |
Tudom,nem jó a mikrofonja a kamerának.Fogtam hurkapálcát,papírt,ragasztószalagot,lőport.Tekertem egy csövet,leragasztóztam,gipsz a fejbe,lőport belepréseltem,ütöttem bele egy lyukat,ráraktam a hurkapálcára,balanszoltam,bele gyujtózsinor, oszt' mehet.Elmúlt 2 napban vagy 16 rakétát nyomtam az égbe. |
|
|
92 db. hozzászólás
69 pont
Zöldfülű
2012.08.04.
tag |
Nálam nincs hangja a videónak.
Elég gyengén emelkedett fel.
Írd le hogyan hoztad össze. |
|
|