252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Ahogy mondtam is, király lett, gratula :) |
|
|
10 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2012.11.15.
tag |
Igen sajna. telefonnal lett felvéve, na meg hát akkorát bontottak, hogy még az én látómezőbe se fértek bele :D egyébként annyi öröm van azért, hogy annak ellenére, hogy közel bontott, eddig ezek voltak a legnagyobb bontások, szóval javuló tendencia :)
Azok persze :) Nem volt indy, independece red volt, vagy hogy érted?
+10% 55/25/18 flash volt összemalmozva a bpvel. Azthiszem Ladis féle kicsit módosítva.
Igazából a zöldekkel hadilábon állok, sose gyulladtak még, kicsit idegesítő. Jelen esetben kétszer raktam rá hot primeot, aztán a bp rá. De egy árva zöld se gyulladt. Vágott volt ugyan, de ezt kihagytam. Előzmény: #14255
|
|
|
10 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2012.11.15.
tag |
75mm:
5db hengeres, multibreak, 8db 25mmes miller gold and silver glitterrel töltve. 1,5 másodpercre időzítve. granulált flash bp volt a bontó. booster nem volt.
7db gömb. C6 to flashing stars, yellow wave, willow to blue parlon, willow to majdali purple, miller glitter, independence red, és electric green (amiből egy árva szem se gyulladt)
Bontó fűmagra görgetett flash bp, booster egy kiskanál perklorát/black al flash volt. héj házi, és 3 réteg enyvszalag. vetp 9% lassabb bp. (kevés is lett)
30mmesek meg melilac, light blue, indep.red, e.green, miller, willow to blue parlon, willow to majdali lila, c6 to majdali lila, d1, yellow wave, recsi.
Gran flash bp bontó. booster nem volt. hengeres. visco gyújtás (ami nem sikerült hibátlanul). vető 10% normális bp. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605111
Látogatók ma: 181
|