257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Mondtam ne pontozzátok következő jobb lesz de hát ez van   |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Köszi még egyszer mindenkinek  |
|
|

217 db. hozzászólás
64 pont
   Hobbista
2008.04.04.
tag |
RockeTomi!
inkább várok több napot, a jóó eredményhez (kőkeményre köt)
minthogy keveset a nem túl jóhoz! // de szerintem Master monta jól,
túl keveset rakott valószínüleg bele. azért porlatt// persze más kötőanyagok is nagyon jók! félre értés ne essen, nem fikázok semmit )
egyépként annyira nem vészes a dextrin száradási idője (szerintem) |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Ez egész jó volt, látszott hogy jó magasra kilőtte és az időzítés is jó lett, viszont a csillagok valóban nem látszanak. Adnék is rá jó sok pontot, viszont az igazságtalan lenne a többiekkel szembe akik jobb videókat töltenek fel,így csak marad az írásbeli dicséret, így tovább! |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Elsőre nagzon jó ,a flash csillagokat jól ragaszd meg legközelebb,és tegzél is rájuk bevonatot,az sokat segiit.De jó volt a kilövés gofryy,én tomk egy ellenérvet a dexrinre:k..va lassan szárad,ha pumpálom a csillagokat akkor kb. 2 nap ha vágom akkor már 5 napja várok rá hogy megszáradjon |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Köszönöm mindenkinek a tanácsot!és a jó kívánságokat 
Köszönet mesternek a készítés közbeni jó tanácsokat is.
kb 70 gramm volt nem emlékszem pontosan nem adatoltam fel, a csillagok alus csillagok voltak de ezek keményebbek lettek valamivel de legközelebb görgetettel dolgozom a cső ien naghy folpackos cső 70 cm eredetileg de levágtam 50 cm - es re Jó anyámtol kértem el itt egy kép a csőről is |
|
|

217 db. hozzászólás
64 pont
   Hobbista
2008.04.04.
tag |
én dextrin t használlok nekem nagyon bevállt csak ajánlani tudom!
a bombetta súlya mennyi volt?
mien csollagok voltak?
mien csőböl lőtted? és a csövet honnan szereszted te?
egyépként énis gratulállok! csak így tovább! |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Bizonyára túl kevés NC került a csillagba. Mindig mérd meg a szárazanyag tartalmat! |
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Hát csak igy tovább elsőre tökéletes,sok sikert a következőhöz! |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Először is első bombettám , sajnos a kamerát technikai okok miatt nem tudtam használni a bombetta nagyon szépen kirepült 10 g BP - liftert használtam a gyáriaknál jóval magasabbra repült t . Voszont a csillagok szét porladtak pedig nc vel ragasztottam bár nem a legerősebb lett .egy csillag bontott össz visz . de én elégedett vagyok ezzel az elsővel legközelebb pedig a csillagokat is jobban megcsinálom.
Ja és a késleltetés is nagyon jól kijött szerintem most pedig készülődök a második bombettámra |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 1473937
Látogatók ma: 545
|