307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Még annyit megjegyeznék hogy egy biztosíték nem ártana bele. Az ólmos akkuk igencsak nagy áramot képesek leadni és egy zárlat nem tenne jót a pultnak.
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
köszi mindenkinek!A működése rém egyszerü.Központi szerepet kap a relé,ez kapcsolgat.Van a 69 kapcsoló, 69 leddel,amelyik led ég az azt jelenti hogy a kapcsoló ki van kapcsolva.Amelyiket lőni szeretnéd pl az 1 es-t akkor az bekapcsolod a led kialszik jelezve hogy aktív majd a tűz gomb megnyomásával villanyt kap és már repül is a cucc.Egyszerre többet is ki lehet választani,vagy akár az egészet.Egy mérőműszer van beépítve ez jelzi az akksi és a jelenlegi feszültséget és az áramerösséget.A műszer ki-be kapcsolható.Ezenkívül van egy kulcsos főkapcsoló és egy billenő vészkapcsoló, amely baj esetén egy mozdulattal áramtalanitható az egész gép.Még hátra van 2db 20m es kábel bekötése/1 már kész / ,és 3 db doboz készitése a rugós befogókkal.
ja és ez a tegnapi kép innen még hiányzik az a 69 kábel ami a dugaljakra megy,ezek ma lettek bekötve.
|
|

512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Fasza lett grat hozzá
Télleg egy számítógépes indító cucc mi durva lenne már... Kurvaegyszerűen lehet hozzá programot írni, csak időzítenie kell tudni meg bekapcsolni.... Valami ősrégi laptophoz( amiből van nekem 10 db itthon ) printer porton keresztül hozzá lehetne csatlakoztatni + még meg lehetne fejelni egy rádióadóval (Szép is lenne... 60 csatornással ha ekkorát akarsz) és akkor nem gubancolódik a kábel...
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
400méteres adó? Ejha, jó nagy. Hogy fért el a kertben?
|
|

60 db. hozzászólás
6 pont
 Zöldfülű
2009.07.27.
tag |
végül is nem olyan bonyolult (nekem nem mert én már 400 m es rádióadót is épitettem ) csak tudni kell a logikáját de ehhez nem kevés idő kell mig kész van főleg ha valaki ilyen szépet csinál 
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Szép lett tényleg! Az enyém 43 milis gyakorlatilag nincs különbség! Videóra kíváncsi leszek! megy az 5 csillag.
Ez egy hozzászólás a(z) "előző kép más szögböl [vetőcsöves bomba]" című tűzijáték képhez. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
pokol, miért kéne számítógéphez kapcsolni? Látsz rajta IC-t vagy ilyesmit amivel kapcsolatot lehetne találni közte és a számítógép között?
Én sem látom át meg így képről nehéz is de valahogy így működhet ilyen párhuzamos kapcsolásokkal:
http://kepfeltoltes.hu/view/090929/766653150n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|

321 db. hozzászólás
48 pont
    Haladó
2009.02.25.
tag |
Heló, szép meg minden, de én ezt nem értem!
Ezt ha bekapcsolod minden egyszerre sül el?
Vagy számítógéphez kell kapcsolni?
Pár dolgot írj a müködési elvéről mert én ezt nagyon nem vágom!
|
|

13 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2008.12.21.
tag |
igen, valóban. lehetséges, hogy később nagyobbra cserélek talán mindent, de egyenlőre amennyit foglalkozok vele (nem csak tőlem függ) elégnek találom. és köszi a tippet! potmétert már vettem is feltétlenül ellátom majd fordulatszámszabályzóval, bár ez a moci elég lomha, de nagyon erős! pontosan nem tudom mien moci, anyám szerezte egy bontóba 
Ez egy hozzászólás a(z) "Segédeszközeim: 2 golyósmalom és 1 görgető" című tűzijáték képhez. |
|
|

13 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2008.12.21.
tag |
Köszi a kommenteket... Az a helyzet, hogy bármennyire akarok, nem fogok valami nagy mennyiségű csillagokat gyártani, ez időtől függ főleg , meg ennyire nem vagyok (remélem még csak) profi. Ha szükségszerűnek látom, lecserélem egy nagyobbra, de köszi az ötletet és a véleményt!
Ez egy hozzászólás a(z) "A görgetőm. Nem használtam még élesben, szerintetek jó lesz?" című tűzijáték képhez. |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
aranyos darab xD
grt :D
|
|