A másodperc ajánlata: LED-es mécses 345 Ft

Pyrocenter fórum
Bejelentkezés Regisztráció
Regisztrált tagok száma: 4345 Topicok száma: 148 Hozzászólások száma: 91403

Fórumozás előtt mindenképpen olvasd el a Tűzijáték Kisszótárat, a Tűzijáték GYIK-et, a Gy.I.K.-t és az Oldalszabályzatot!
Használd a keresőt!

Ki hol lakik? Összes topic     

Az oldal >> Mondj véleményt! - Mert a véleményed fontos.
Vissza a témakörökhöz

< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

A hatos tanulo #175) 2016.04.25. 09:48:06
133 db. hozzászólás
35 pont
GyengeElmegyJóHasznosRemek
Tud valamit
   2014.10.31.    
tag
Kevin, ez nem teljesen így működik...

Bár manapság inkább a SigInt a fő irányzat, attól még a HumInt se elhanyagolható. Így hiába bújsz el pld. TOR mögé, ha közben boldogan lecsapsz a HumInt-es ember feleslegessé vált eladó első osztályú szenére, toolingjára vagy gyorsfagyasztott búzafűlevére és te magad adod meg neki a postacímedet vagy találkoztok személyesen. Esetleg nem is vele, csak valaki olyannal akit már ismernek és figyelnek.
Sokan simán a nyilvános részen beszélik meg a beszerzéseiket, így szándék esetén elég jól el lehet akár a nemzetközi postafogalmi rendeléseket is kapni, pld úgy, hogy a HumInt-es ember is beszáll a rendelésbe és így tudja mikor rendelsz. (pl zsinórt a lengyeltől amit a kutyus simán kiszagol ha beviszik a levélfeldolgozóba a konténerhez ahol az összes csomag bejön és már tudják is a címedet).
Aztán ha eljutsz egy kellően magas szintre, akkor lehet meghívnak PP-re vagy csak PM tagságra és hopp... Akkor most vállalod magad és kénytelen leszel megbízni _minden_ résztvevőben vagy sem!? Mert ugye, lehet a HumInt-es ember is tag, sőt egyik a jobbak közül. Mert miért ne?
Vagy éppen a HumInt-es ember nem is tag, de már korábban megfogta az egyik tagot, mert sikerült neki egy nagyobbacska krátert csinálni a volt párttitkár szántóján és mostantól ez a tag dolgozik helyette. Szép csendben hobbizik de közben gyűjti az adatokat, cserébe az ügye félrerakásáért... A HumInt sokszor így dolgozik, spiclikkel, önkéntesekkel és idiótákkal. Nem véletlen, hogy régen úgy hívták ezeket a szakembereket, hogy "tartótiszt".

Folytassam vagy belátható, hogy a HumInt ellen csak úgy menekülhetsz meg ha soha senkivel nem tartod a kapcsolatot és nem vagy része semmilyen közösségnek?!
A másik lehetőség, hogy nem vagy elég értékes célpont és így nem jut rád HumInt erőforrás. Ez viszont bármikor változhat a nemzetközi és bel-politika/események függvényében...De még ha TOR-ozol is akkor se vagy teljes biztonságban mert lehet simán tesznek az öltönyös emberek egy látogatást a center gazdájánál és/vagy azoknál akikkel tartod a kapcsolatot és szereznek egy vagy több hozzád köthető mailcimet. Innentől már csak hivatalos felkérés kérdése megtudni akármelyik nagyobb szolgáltatótól, hogy melyik IP-k-ről jelentkeztek be az adott címekre és ha akár csak egyszer is sikerült nem darkwebről belépned, ne adj isten regisztrálnod a szolgáltatásra akkor már meg is vagy...
A teljes anonimitást roppant nehéz fenntartani. Elég a legkisebb hiba vagy figyelmetlenség, esetleg egy kis bug valahol a TOR kliensedben amit a másik oldal már ismer de te még nem és kész is a baj. Ha nem vagy világklasszis hacker akkor csak "alacsony" lehet a webes felderíthetőséged, de nem lehetsz láthatatlan. Így a kellően erős SigInt hálóján is fenn tudsz akadni. Mondjuk ezt inkább valahol külföldön feltételezem és nem itthon.Mindezek fényében én továbbra is azt látom, hogy nem bujkálni kell, hanem a rendszert kell rávenni a változásra, vagy ha ezt nem lehet akkor másik rendszerbe kell átmenni. A kérdés csak az, mi az amit rá tudsz vagy éppen akarsz szánni erre a hobbira...

Pld ha van elég pénzed vagy kellően elszánt vagy lehetsz hivatásos vizsgával rendelkező PT. Sok hagyományőrző csak így tudja megoldani, hogy legyen minek durranni az ágyúban vagy éppen az elöltöltős puskákból tudjanak "lőni" is. Ők rászánják a pénzt, megcsinálják a papírmunkát és máris nincs para. A törvényi keretek között, a törvényt betartva működnek. Persze ennek ára van.

De ugyanezt el lehet mondani pl a lőterekről, sportlövészekről is akiket kvazi rommá szivat a rendőrség az engedélyekkel, a vizsgálatokkal, a váratlan látogatásokkal a kötelező fegyverbevizsgálással de mégis csinálják. Mert megér nekik ennyit a hobbi...

Előzmény: #174


mx5 kevin #174) 2016.04.22. 20:08:42
mx5 kevin avatarja
279 db. hozzászólás
20 pont
GyengeElmegy
Piromán
   2009.12.27.    
tag
Itt az az egyik baj hogy sokan félnek.Biztos hogy sok jó Magyar amatőr pyrotechnikával foglalkozó szakember van.A felhasználók felőli anonimitást és ezáltal biztonságérzetet,szabadságérzetet kellene erősíteni.Például gondolok egy olyan dologra hogy a deepwebről lehetne bejelentkezni egy onion címmel de az oldal a nyílt interneten is elérhető.Egy egyszerű onion cím a bejelentkezéshez.Csak ezzel a lépéssel minden bejelentkező felhasználló IP címe honnan ír már lenyomozhatatlan lenne az oldal fellöl.Illetve pár sorban szeretnél egy videót,képet felrakni ezt és ezt csináld hogy anonim maradj.Erre felhívni a figyelmet pár mondat elég a megfelelő helyre (ahol bejelentkezik az illető esetleg videó vagy képfeltöltés előtt).Csak egy egyszerű TOR sok problémát orvosol mint a felhasználló mint a weboldal fellöl.Ott van például a piratebay azt se tudják hol van a szerverük.Ott pl van ez az onion címes megoldás.A zárt fórumok szerintem halálra vannak ítélve.Illetve önmagában attól hogy zárt még nem feltétlen biztonságosabb semmivel egy nyílt fórumnál.Felhasználló felöl nem nagy dolog beállítani egy hatásos védelmet.Sok dolog nem pénz hanem inkább lehetőség és akarat kérdése amin javítani lehetne.Ez az oldal nagyon sokáig eljutott és igazából még sokra vihetné.A tény töredék annyian publikálunk mit ahányan jól értünk hozzá.Ha nincs megfelelő szakirányú téma sajnos akkor nincs érdeklődő sem.Régen volt egy nagyon aktív fórum,sajnos akkor még nem volt ilyen minőségben külföldi információ és nem lehetett ilyen léptékben haladni.Itt az a baj hogy tényleg már most amikor tényleg lehetne haladni,alkotni,hatékonyan csinálni ezt a dolgot most a cél előtt épül le ez a dolog.Ilyen hogy képgaléria,videógaléria,ez egy páratlan dolog.Itt már gyakorlatilag egy profi menő szakmai oldalhoz már meg vannak alapozva a dolgok.

Előzmény: #173


A hatos tanulo #173) 2016.04.22. 15:14:14
133 db. hozzászólás
35 pont
GyengeElmegyJóHasznosRemek
Tud valamit
   2014.10.31.    
tag
Kevin, alapvetően egyet értek, de sajnos azt kell, hogy mondjam kicsit se akarjuk más szerszámával azt a bizonyos csalánt verni.


Bár a PM fórumra nem látok rá, de a mostani hozzáférési szintem alapján ennek az oldalnak nincs "tartalomszolgáltatója".

Ugyan van egy tulajdonosa, de ő ahogy látom leginkább csak értékesítési felületnek tekinti az oldalt, ahol ugyan van néhány hasznos idióta akik néha generálnak egy kis tartalmat is, de egyébként a cél inkább a gyufáspistikék bevonzása akik a webshop borzalmasan felvert árai ellenére is itt hagynak némi pénzt egy kis "profi tűzijátékra" miután rettenetesen felsültek a házi gyártású szarjaikkal a haverok előtt.

Innentől kezdve én már csak egy olyan Vendégként tudok magamra tekinteni aki saját erőből, a nem túl sok szabadidejében próbálja építgetni, vagy legalább valamennyire egyben és aktívan tartani a közösséget a holtszezon ellenére is. És én is leginkább csak azért lógok itt és nem az APC-n vagy valami hasonló jóval "profibb" oldalon, mert szívesebben levelezgetek hazámfiaival illetve csak innen értesülök a "helyi sajátosságokról". Így leszek én is hasznos idióta. :)


Ahhoz, hogy erről a szintről tovább lehessen lépni legalább egy félállású vagy annál több időt aktívan itt töltő, szakmailag hozzáértő személy lenne szükséges. Amíg ez nem lesz adott, mert nem termeli ki az oldal az ehhez szükséges anyagiakat illetve szánja rá a szükséges tőkét a tulajdonos, addig maradnak a lelkes idióták, az ingadozó színvonal és a szórványos aktivitás.
A másik út legalább egy tucat "törzstag" lenne akik állandóan itt lógnak, mert annyira függőek és maguktól viszik előre a fórumot. Viszont ilyenjeink tudomásom szerint nincsenek, vagy ha vannak akkor csak a PM-en látszódnak - leginkább jogi okokból.

Mert sajnos azt is figyelembe kell venned, hogy itthon (is) minimum szürke zónás az oldal tematikája ami a lehetséges jogi felelősségre vonás szempontjából egyáltalán nem mellékes. Mert bizony tartalmat szolgáltatni, főleg úgy, hogy valamilyen módon pénzt is termelünk vele legalább a szerverbérletre nem igazán lehet név, cím és felelősség nélkül. Ahogy tudom neked már volt kalandod ezügyben, szóval nem is ecsetelném tovább.
Szocialista mércével mérve mi a TTT-ből a Tűrt alsó vonalán egyensúlyozunk és csak a hatalom renyhesége tart vissza minket attól, hogy ne Tiltottak legyünk. Ugyanakkor lehet jól gyűjtögetni az adatokat és ha kicsit is bénázunk akkor simán saját magunkra teszünk önkéntes terhelő vallomást minimum szabálysértési, de adott esetben bűncselekményi szinten. Most őszintén kinek kell ez otthonra?


Mindezek fényében sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy kevesek vagyunk mint tornádóban a lepkefing. Ahhoz, hogy az oldal házi vonulata fel tudjon fejlődni mindenféle baszakodás nélkül, sajnos előbb a jogi helyzetnek kellene megváltoznia, ráadásul épp az EU-s szoció-liberó "tílcsukbe még a kálium nitrátot is a terrorveszély miatt" fősodrással egyenesen szembe menve. Márpedig Hofi óta tudjuk, hogy a magyar politikus csak akkor érzi jól magát ha szaros a szája, úgyhogy erre nem sok esélyt látok.


Középtávon kéne egy nagyon tőkeerős valaki, aki hajlandó lenne megvenni a megfelelő támogatókat a parlamentben, hogy több lépésben, szép lassan lazítsanak a szabályozáson annyira, hogy az USA-féle BATF vizsgás amatőr rendszer megvalósítható legyen. Mondjuk 3-5 lépésben, úgy 10-15 év alatt. Úgy, hogy közben egy posztkommunista és/vagy liberális párt se kerül a hatalomra, mert ők azok akik hivatalból félnek mindentől ami durran és első dolguk lenne az egész addigi eredményt visszavonni (lásd 1946-89 vagy napjainkból a flóbert "pisztolyok" fegyvertartásihoz kötése vagy a politikailag nyomott lőtérbezárást a BME-s tűz után).

Ezen felül még az is szükséges lenne, hogy ez alatt a 10-15 év alatt egyetlen engedélyes vagy csak engedély nélküli hobbista se csináljon semmi olyat amivel bekerül az esti híradóba, mert akkor pénz ide vagy oda egyetlen politikus se fogja nem kihasználni a "betiltottuk, megvédtük az állampolgárokat" gomb megnyomásával járó kétheti népszerűségi index emelkedést. A sztorinak vége, rábasztunk...


Ugye milyen kurva nehéz???
Jómagam bár akad elég magas polcon is ismeretségem, aki lehet tudna pár pozitív gondolatot elhinteni itt-ott, nem is gondolok arra, hogy bármit tegyek az ügyben. Meghagyom a lehetőséget azoknak akik hivatásszerűen ebből élnek és adott esetben hajlandóak lennének további pénzt fektetni abba, hogy felpörgessék az amatőr vonalat csak, hogy ebből további hasznot húzhassanak... Nem az én ligám, én csak egy hasznos idióta vagyok...Végül egy kiegészítés: Bár elég csúnyán és lenézően nyilatkoztam fentebb a piros és a szivárványszínű érdekcsoportokról ez nem jelenti azt, hogy akár a narancs vagy akár a trikoloros vonal szurkolója lennék. Én leginkább azt tartom nyilván, hogy melyik banda épp hogyan baszott ki vagy közvetlenül velem vagy sok honfitársammal és ez alapján mondok felettük ítéletet.
Az ítélet pedig minden esetben elmarasztaló. Véleményem szerint a hivatásos politikus mint olyan a jelen társadalmi rendszerből (is) kiirtandó, mivel soha nem képviselte rendesen azoknak az érdekeit akiknek a segítségével hatalomra jutott. Állítom mindezt a saját élettapasztalatom és a történelem ismeretében is.

Előzmény: #172


mx5 kevin #172) 2016.04.22. 10:54:36
mx5 kevin avatarja
279 db. hozzászólás
20 pont
GyengeElmegy
Piromán
   2009.12.27.    
tag
Sziasztok nem tudom észrevettétek e a centeren de van egy adottsága ami semmilyen más külföldi hozzá hasonló oldalnak nincsen és páratlanná teszi.Ezt itt sokkal jobban kilehetne aknázni de sajnos ez itt nincs kiaknázva kellőképpen.Ez a dolog két részből áll a videógaléria és a pyroblog.A pyroblog részére lenne egy olyan tanácsom hogy ez szabadon szerkeszthető legyen bármikor a készítője számára.Ezenkívűl sok fórum van aminél a hozzászólás készítője a saját hozzászólásait utólag bármikor szerkesztheti ez sem ártana.Amit itt erősíteni kéne hogy azt a dolgot háttérbe szorítani hogy valaki akar valamit és ahelyett hogy maga megoldaná majd felmutatná az eredményt és a hozzáértők ezt együtt ellemeznék minden féle hülyeséget szól mindenki hozzá és végül senki se halad a dolgokkal.Itt azt a dolgok kéne erősíteni ha valaki idejön valamivel akor az úgy jöjjön ide hogy elmutogasson valami és ne azt várja hogy helyette megoldják a dolgokat.Ha valamit valaki kérdez figyeljétek meg nem csak itt de máshol is a kapott válaszok túl nagy számban hülyeségek.De amikor valaki valamivel előáll vagy direkt egy szakmai dolog van kivesézve ott aki nem ért úgy hozzá azok ott jobban kiszelektállódnak az adott téren.Én igazából a többi közösségből kiindulva hogy a jövőben sikeres legyen a center ami a Magyar amatőr pyrotechnikai közösség egyik bástyája szerintem erre kéne alapozni hogy aki ide akar jönni az ne kérdésekkel hanem megoldásokkal jöjjön.És igazából a technikai alap meg van.Ami nincs még annyira meg de amiben látom pl egy APC fórum sikerét hogy topicok direkt adott munkafolyamatokta.Pl magnéziumpor passziválása lenolajjal csak ezt vesézik ki megcsinálta egyik elmondja milyen volt flashbe,másik leírja pl csillagokban okozhat színváltozást,adott munkafolyamatokat keresnek az emberek és azt kivesézik.Tehát akik dolgoznak adott dolgokon úgy kéne fejleszteni a centert hogy ide csábítani őket hogy pl topikokban ne kérdés alapú meg beszélgetős legyen hanem a kirakóshoz egy darab kerüljön hozzá.Az emberek mukafolyamatok részleteire kiváncsiak topikokcan erre lehetne a dolgot alapozni.Az APC fórumon pl vannak alap topikok és azok bomlanak le sok adott dologgal részletesen foglalkozó altopicra ami kifejezetten azokat vonza akik pont az adott dolgon munkálkodnak.Az oldal lehetne HTTPS jellegű tehát használhatna SSL titkosítást így valamivel talán biztonságosabb lenne.

feketelovag #171) 2014.12.07. 19:33:35
26 db. hozzászólás
GyengeElmegyJóHasznosRemek
Zöldfülű
   2014.03.13.    
tag
Sziasztok! gondoltam, ide íróm a véleményemet az óldallal kapcsolatban, és az emberekkel kapcsolatban lévö tapasztalataimat.... kezdeném az oldallal.. Jónak tartom az oldalt, sokat lehet tanulni, sok érdekesség van itt.... 75mm bombi a legnagyobb amit idáig csináltam, lépésröl lépésre haladtam a kalibert illetöen, de nem fogok itt megálni, remélem lehetöségem lesz rá nagyobb méretü, és jó kivitelezésü bombikat csinálni... a Pyroblogban elolvashatod, hogyan kezdtem... ma már nem tudnék kicsi kupakbombikat csinálni, mert kinöttem öket.. az itteni emberekkröl az a véleményem hogy vannak köztük olyanok akik tényleg nagyon profik, de egyvalamit ne felejtsenek el.... volt idö mikor ök is kezdök voltak... akár kezdö, akár profi, egy közös vonás van... mégpedig a pyro... van aki elhivatott,van aki csak hébe hóba csinálja... ha egy profi pyros leírja véleményét valamiröl, pl egy képröl, nem biztos hogy azt sértésnek szánja... mindig attól érdemes tanulni, aki tud is valamit. kaptam már én is hideget, meleget, de ez egy közösségi oldal, amit mi pyrosok tartunk életben... segitsük egymást, ott ahol tudjuk... mint mondottam, kezdönek tekintem magam addig, amig tökéletes bombikat nem tudok csinálni, itt a küllemre gondolok.. szeretek ide az oldalra feljönni, olvasni, bámészkodni, esetenként az üzenöfalon csevegni... mindenkinek jó pyrozást kivánok! :)

marci33 #170) 2013.08.13. 02:39:42
63 db. hozzászólás
1 pont
Gyenge
Tud valamit
   2012.02.27.    
tag
Fórumokon alapszabály a tématartás aki jó szándékkal felrak ide egy videót,ír pyroblogot,kérdez,mindig vannak olyan hozzászólok akik beszólogatnak,személyeskednek,cukkolnak,belekötnek az emberbe,nem korrektek,nagyképűsködnek,leírtad konkrétan a témánál de látod el se olvasta de azért hozzászól,vagy nem érdekli a téma csak beszólogat. Akik nem tartják a témát ezekre senki ne reagáljon ha cukkol reagálsz rá elterelődik a téma és csak teleszemetelődnek fontos dolgok hülye hozzászólásokkal.Jön majd egy következő értelmes hozzászóló a témában és arra kell válaszolni,nem szabad reagálni rá meg magyarázkodni a provokációra beszólogatásra .És ha lehet ezeket az emberkéket illetve a szemétkedő lehúzó Troll urakat büntetni és figyeljétek meg emelkedni fog a színvonal és értelmes tagok nem fognak pár hülye végett elmenekülni már bocsánat.Röviden elég ha mindenki annyit megfogad amire nem kell arra nem válaszol nem megy úgymond táncba,higgyétek el nagyon hasznos minden fórumon.

nt8 #169) 2013.03.02. 16:32:07
nt8 avatarja
836 db. hozzászólás
61 pont
GyengeElmegyJóHasznosRemek
Pirotechnikás
   2010.11.15.    
moderátor
Most mindkét előbbidre írom, nagyrészt igazad van. de a centernek nem célja se a skylighterrel se Master oldalával versenyezni, a center csak egy közösségi fórum. Aki magyar szakirodalmat akar az master oldalán szinte mindent megtalál, akinek meg esetleg kevés master oldala annak ott van az angol szakirodalom.. skylighter, passfire, a pyroguide tárolt archívuma, a pyrodb.. meg jópár letölthető angol nyelvű könyv.

Előzmény: #168


marci33 #168) 2013.02.24. 06:45:00
63 db. hozzászólás
1 pont
Gyenge
Tud valamit
   2012.02.27.    
tag
A Center én azt gondolom megfog maradni azon a színvonalon hogy pusztán házi eszközök működése látható részletesebb elkészítés nélkül. Senkit nem akarok megbántani de még azt hozzátenném láttam régi tagokat akik elmagyaráztak dolgokat.Sokan köztük úgy búcsúztak nem fogtok hiányozni,nem látom értelmét hogy itt bárkinek a továbbiakban segítsek. Higgyétek el nem fognak emberek ide profi konkrét részletes receptúrákkal jönni, ha jönnek is elmennek .Akik vannak itt jobban értenek hozzá azok annyira nem részletezik hogyan csinálták ennek oka van,és nem azért mert hülyék hanem mert itt nem éri meg.

marci33 #167) 2013.02.24. 06:43:52
63 db. hozzászólás
1 pont
Gyenge
Tud valamit
   2012.02.27.    
tag
Nekem az a véleményem mindenki képekkel videókkal minél hivatalosabb részletes leírásokból tanuljon. Ahol van róla kép videó részletes leírás azzal érdemes foglalkozni.Az egyik ezt mond a másik meg azt. Normális receptben ahol konkrétan be van mutatva a termék én még mindent sikerrel csináltam meg. Komolyabb dolgokra eddig sajnos nem a centeren találtam meg a választ. Kisebb leg alapabb dolgoknál is annyi a téves dolog,csak egy lőporkészítés hogy aki nem ért hozzá ebből nem tudja megcsinálni. Egy Pyromaster,Skylighter,hez hasonló színvonalat szerintem sose fog elérni.

col #166) 2010.12.23. 20:45:44
col avatarja
1565 db. hozzászólás
141 pont
GyengeElmegyJóHasznosRemek
Őstag
   2007.12.16.    
moderátor
A sokk-mentesítő az a szendvics szerű rugalmas réteg a vető töltet és a test közt, ami elnyeli a hirtelen gyorsulást, ezáltal nem kap a test akkora löketet. Hogy honnan tudom hogy nem az alja ment szét? A 4 réteg rétegelt lemez, ami a sokk-mentesítőben volt, teljesen épp maradt. Mind, még a legelső is ami közvetlen a vető fölött volt. A test egyébként megindult kifelé, kb 50 cm után szorult be.
"Nézz ennek jobban utána, több ilyen típusút is gyártanak Santa Maria Qrendi gyárban. (Málta)"

Előzmény: #164


< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Üzenőfal
Piedone 13-a 22:42 test

rocketdog 01-e 17:16 Sziasztok!

St3v3 01-e 15:13 Üdv, videó feltöltés már nem működik?

r8r 27-e 23:27 Sziasztok

rutinos 26-a 22:16 Üdv urak

marci33 06-a 09:36 A kálium perklorát tiszta vizes keverékként mindenkinek elérhető magánemberként. Lejjebb az üzenőfalon akit érdekel. Tiszta vízzel van keverve így magánembernek is kiadható.

ennyi volt 02-a 15:36 Elküldtem 3x is a nevem megjelenik de a komment nem.

ennyi volt 02-a 15:33 Blogok topikba nem jelenik meg a komment.

Piedone 06-a 14:34 Hosszú üzemszünet után visszatértünk! Elnézést kérek a műszaki hibáért.

mx5 kevin 05-e 14:13 Master oldala még mindig él a ZeroNet hálózaton: https://zerolink.ml/1CpAXQVfedrNVKSLJMKEtrWNvU8KMXJzAt/

mx5 kevin 05-e 14:11 Egy kis izelitő a jövőből: https://zerolink.ml/13WfLQv2nWXYBNUEL3PkWwGUe3H7qkTF5Y/

marci33 27-e 19:17 https://pyrohub.eu/ Akinek kell KCLO4 kérdezzétek meg privátban. Írta hogy állítólag van neki akit érdekel.

malom 03-a 20:46 Köszönöm szépen a válaszod! Már rég nem tevekenykedtem, de úgy fest újra neki látok. Anyagokat elkezdtem beszerezni hozzá. Viscot hol tudnék szerezni? Amit talaltam az összes külföldi oldal sajnos

mx5 kevin 01-e 22:13 Megszünt nem foglalkozik már vele pár éve.A blogomból letöltheted a teljes tartalmat.Pár éve Pyroprojektek vette át az oldalát és az is megszünt.

malom 01-e 19:25 Sziasztok, videók miért nem érthetőek el? Valamint pyromaster oldalával mi lehet? Recepteket amik ott voltak hol találhatom meg? Ui: BUÉK

Utolsó 150
Az üzenőfalhoz jelentkezz be!

Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0

Pyroblogba írtak:
marci33 (2020.12.13. 17:38:11)
Nevemmad1.1 (2019.10.11. 08:32:42)
ennyi volt (2019.04.04. 10:55:27)
Nevemmad1.1 (2018.11.11. 19:28:52)
Pyroprojektek (2017.12.05. 17:23:11)

Pontos kifejezésre
Szótöredékre is

Látogatók: 3577360
Látogatók ma: 39


logo Pyrocenter Pyrocenter Kiülő  Impresszum   Kapcsolat   Gy.I.K.   Oldalszabályzat   Saját statisztika   Minden jog fenntartva!
Oldal generálásának ideje:
0.25333 mp.