1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Dá, Dawee, dá. Gyógyszer bevesz, vízszint, jó. Mély levegő, relax, üres gondolatok. A biztos módszer. Csak aztán nehogy úgy maradj.
(De azért szeretünk ám...) |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Fordítom :
kutyából szalonna sose lessz=a gyufa gyulladása sose kiszámítható
DÁ? |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Ja,bocsi mendenkitől,de elég magyartalan........ |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Annyi tuti hogy nem Nánási vagy!
Márcsak azértis mert errefelé nem elterjedt ez a
közmondás.....
Ha a gyufa kiszámíthatóságát(vagyis hogy tudjuk mikor gyullad) errefelé kb ezt a mnodást tunnám hasonlítani: "Kutyából szalonna,botból beretva sose volt,sose lessz!"  |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
|
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Nono, erre mondta volt azt a nagyapám, hogy "láttam én már karón varjút"... |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Gerának igaza van!
Én is lebecsültem a gyufás-vatta erejét!
de szerencsére nem égett meg a kezem!!!
csak bekormolódott!
(ja,és egy fura eset: ha megyújtom a gyufás vattát,akkor piros lángja lessz! tudtátok? |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Meg két kurvanagy pofon, a "betámasztós" fajtából. (Tudatlanoknak: jobbról egy jónagyot, nyitott tenyérrel, nyak-fül átfedéssel, aztán kis időeltolódással ugyanilyen erősségű balról, zárt ujjakal, pofacsontra - a szerk.)
Ezzel arra akartam utalni, hogy a gyufa nagy mennyiségben ugyanúgy nem játék, mint a BP - amit pedig a "nagy" pirósok (AP-tól felfelé) igencsak fitymálni szoktak. |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
200 doboz gyufa már tisztitási néhézségeket is hoz magával. Ajánlatos kifőzni, nagyjából 250 gramm tiszta gyufaméreg nyrerhető ki belőle. |
|
|
0 db. hozzászólás
   Újonc
2004.11.21.
tag |
Nem arról van szó énis csináltam bombát, rakétát még vetöcsöves-t is...csak túl sok velle a munka és kevéss a cucc...de a gyufa nagyon baró mert...egyszerüen az!
de inkább dolgoznék BP vel...de elfogadnék 200doboz gyufát is!(talán meg is ajándékozom vele magam) |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Köcce,ez megtisztelő! |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Dawee! Pont téged akartalak felhozni példának, mint nagy gyufás aki még eredményeket is elért. |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Én is ezt vallom,de én nem "kapirgálni" szoktam....
Egy sokkal egyszerűbb,gyorsabb,módszerrel.....és ha minden jól megy,akkor még liszt finomságú gyufaport,is ki tudok nyerni!
Egy kis példa,ami még szilveszter után történt meg egy Dawee nevű emberrel:
1 doboznyi gyufaporból,meg egy kis csillagszóróporból szerettem volna "tűzvirágot" csinálni.....mevel kicsi volt a lyuk,a "tűzvirágom" egy nagy pukkanás kíséretében,kilőtte a csill.port,és az a levegőben szikrázott!!!
Ennek a módszernek a tökéletesítésével(erősebb folytás,kisebb kanóc lyuk) megszületett az 1 doboznyi porból készült normál petárda!!!
....ja,és egyszer "bombát" akartam csinálni úgy,hogy 5doboznyi lisztfinomságú gyufaport töltöttem egy katyusa papírcsövébe. Hát azt a robbanást,meg füstöt,még ma se felejtettem el!!!
fél óráig csengett a fülem!!!
És amit még mondani szeretnék: GYUFA 4EVER! Válasz Evilblaze üzenetére (#4634) |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 135
Ebből tag: 0
Látogatók: 1809872
Látogatók ma: 1400
|