19 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.03.17.
tag |
A dextrózos rakétaüzibe is lehet keverni vasoxidot? |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Pont azért szántam rá magam hogy megkérdezzem, mivel egy tüzépen már néztem,de ott csak "betonháló"formájában volt,na mind1 megnézem másik helyen.azért kösz az infót,most már legallább tudom mi a "hivatalos" neve |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Egy kis off,elég szánalmas lesz a kérdésem,de azért remélem valaki segíteni tud(fog),a nagy kérdés a következő.
Hol lehet menet nélküli(sima)acélrudat venni? |
|
|

534 db. hozzászólás
83 pont
   Haladó
2007.11.14.
tag |
nagyon tuti az a müanyag fuvoka az első pilanatba ahogy hőt kap szépen elolvad nekem rézből volt az alu raksim fuvokája és aztis szépen megete a knsb rio csak 2x tudtam használni utána véglegesen elkopot szoval job ha elfelejted ezt a fuvokát nem marad belőle semi "Egysterűen az alsó "folytásba" begipszelem és kész nagyot dob a teljesitményen!"" és honan tod ha még kise probáltad???
|
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Én fából vágom a fúvókát, 5-ös furat, 15-ös kúpdörzsár, hagyhaladjon fölfele. col |
|
|
194 db. hozzászólás
12 pont
  Piromán
2008.02.26.
tag |
Igen műanyag de még lesz rajta egyhőszigetelt réteg!!! |
|
|
194 db. hozzászólás
12 pont
  Piromán
2008.02.26.
tag |
Én ezeket használom fúvókának és nagyon jóóó!!!!
Egysterűen az alsó "folytásba" begipszelem és kész nagyot dob a teljesitményen!
A kapucniról szedtem le!itt a link |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
A habpatron tartálya is 50-60 bárt kikell hogy birjon,simán legalábbis ami nekem van.4mm vastag a fala és fél kilónál nemnyom többet, |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Eddig mért nem mondtad hogy ilyen lehetőségeid vannak? |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Hát én motor terén dezodorospalack méretekben gondolkodom. Igazából az lenne a legalkalmasabb erre a célra. Meg kéne erősíteni valami fémszövettel, és jó lenne az. Vagy nem...
Egyébbként, mint már említettem, én búvárkodom, és van egy olyan palacktípus, ami főleg vésztartalék gyanánt használatos szabadtüdős búvároknál, és ez kb akkora, mint egy kisebb, autókba való tűzoltópalack, de jóval könnyebb annál (sztem nincs 1,5 kiló az egéssz) és ha jól tudom, 100-150 atmoszféra nyomást bír ki.
Ezt sűrített levegővel akármikor megtöltik neked egy búvárközpontban (van jópár) fillérekért. Ha meg elmész a Lindéhez azzal a palackkal, és egy nyomáspróba papírral (amit adnak hozzá), akkor legálisan feltöltik neked. Kivéve, ha köcsögök, és nem...
Na erre még rákérdezek egy barátomnál. Előzmény: #1486
|
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
    Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Na igen, a tűzoltópalack az már tuti megfelelne nagyobb mennyiségű nitró tárolására,de nemgondolod hogy icipicit nagy lenne rakétára szerelni...
habár azt nemtudom hogy mekkora méretekben gondolkoztok. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 105
Ebből tag: 0
Látogatók: 1661138
Látogatók ma: 950
|