285 db. hozzászólás
110 pont
Haladó
2007.12.31.
tag |
Nem tudom miért kell mindenkit leb*szni azért mert robbanószert szeretne csinálni. Ha AP-t vagy más szart akkor azért, ha valami stabilabbat de nehezebben megcsinálhatót akkor meg azért... Szerintem sokan azért robbantják le az ujjaikat mert nem kérdeznek. És vajon miért nem??
Azért mert tudják, hogy úgyis csak lehülyézik őket és nem válaszolnak a kérdésre!
Ha jól emlékszek te is írtál valami ilyesmit (ha nem akkor bocsánat).
A melléktermék gondolom a NO2. Annyi eszem van, hogy nem a házban csinálnám..
Kieg.: kicsiatomot nemtudom miért nem b@szogtjátok a kilószámra AP gyártás miatt. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
"Higany-fulminátról is megpróbáltak lebeszélni, de nem sikerült."
Pedig meg kéne fontolnod ezt a dolgot. Mert az az érzésem hogy gyorsan megmérgeznéd magad, vagy felrobbantanád vele magad.
És nem a higany fulmináttal, bár azzal is könnyű, hanem egy melléktermékével ami az előállítás közben keletkezik.
Jah újat mondtam? Igen ezért kell érteni a kémiához ha robbanóanyagot akarsz csinálni, hogy tudd mit csinálsz.
És a pörköltfőzést ne hasonlítsd a robbanóanyag készítéshez, a pörkölt nem fog az arcodba robbanni ha először rosszul csinálod!
Ez attól függetlenül bekövetkezhet hogy mennyit készítesz a robbanóanyagból, 1-2g pont úgy pofán tud verni pár üvegszilánkkal! Egy szem kiveréséhez nem kell sok!
A TATP-t és MEKP-t a TNP után kellet volna csinálni...
Az meg hogy hány oldalon van fenn a "recept" szart se jelent, gondolod külföldön nem másolgatják egymást a szenny oldalak? Terrorist Handbookal is tele van a net, nem nehéz kimásolni belőle valamit, az más kérdés hogy a terroristáknál nem probléma ha időről időre beledöglik valaki. |
|
|
278 db. hozzászólás
36 pont
Haladó
2006.10.21.
tag |
Annyit még hagy tegyek hozzá az előzőhöz:
ha nem érdekel ennyire a kémi akkor ne foglalkozz ilyenekkel hanem mennyél kockulni ha scka nem csonkított végtagokkal akarod leélni hátra levő életed. |
|
|
285 db. hozzászólás
110 pont
Haladó
2007.12.31.
tag |
Nemtudom mire gondolsz. Ha kémiára akkor ahoz nem sokat értek, de az előállításáról vannak adataim. |
|
|
285 db. hozzászólás
110 pont
Haladó
2007.12.31.
tag |
Mennyi fenolod van még? Ha lehetséges vennék tőled. |
|
|
|
>>Vegyészfórum