12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.06.18.
tag |
Vannak direkt olyan műanyag műszerdobozok amin vannak kialakítások elemnek. Pl a Conradban is lehet ilyet kapni, már 1000ft alatt is, masszívak és jól is néznek ki. Beledobsz egy 9 voltos akksit, és azt akkor veszed ki amikor akarod. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Ennyire nem vagyok hülye! Tudom hogyan kell sorbakötni! |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
De akkor a pl. akumlátort nem tudod másra használni, és nehéz cserélni, tölteni benne! |
|
|
12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.06.18.
tag |
Az a csiptetős szerintem a legjobb! De ha csak szilveszterkor használod majd, akkor szerintem ráértél volna akkor feltenni róla képet amikor már megvannak a csatlakozók. A belső áramforrással szerintem nincs semmi probléma, jobb mint mindíg rákapcsolgatni egy külsőt. Előzmény: #13008
|
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Tudom mi az a banándugó, van is ithon, a mamám technikatanár volt, rengeteg elektromos kütyü van ithon, de nem értem hova tegyek banándugót. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
FGM-148, én nem szoktam esőben tűzijátékozni.
A belső áramforrás szerintem nem praktikus! Én ezt töbnyire szilveszterkor fogom használni! Van egy 1-es indítóm azt használom évközben!
A csatlakozókat sokan mondták már, és szerintem is rossz ez így, de tegnap készült el, és még nem tudtam szerezni, de amúgy maximum csiptetős lessz rajta mint a hangfalak hátulján. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
A doboz stabil! Egyedül a vezetékeket kell eltüntetni! A banándugó a vezetékek hejett?
Amúgy 1500Ft volt.
|
|
|
12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.06.18.
tag |
Hát, nem akarlak lehangolni, de ez lóf@sz... Ennyi erővel fogsz egy 9 voltos elemet aztán mindíg rádugdosod. Se normális csatlakozás (filléres dolog), se normális vizálló szigetelt doboz, se belső áramforrás... |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
A kilógó kábelek nekem sem tetszenek, de nem kaptam csiptetős csatlakozót, másfajta meg nem jó, mert ahoz + dugó is kell!
A kartondoboz elég erős, de belülről meg van erősítve egy 5mm-es fa lapal (csak a teteje, aholl a kapcsolók vannak).
Egy autó akumlátor az áramforrás, külön kell hozzákötni, mert másra is használom!
Az a csinos kapcsoló, ha rá van kötve az áram, akkor pirosan világít! Ráadásul csak azért mert külön kell ráteni a védőt csak 250 Ft-volt!!! |
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Én ha ilyen ilyen csinos biztonsági kapcsoló lennék biztos megsértődnék hogy egy papírdobozra csavaroztak. Meg a kilógó drotokkal télleg kéne csinálni valamit... |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Huuha, ez profi! Tenyleg, csatlakozokat kellett volna szerelj ra a kilogo drotok helyett. Akkumulator van benne? |
|
|
162 db. hozzászólás
Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Nah tetszik, bár ha jól látom egy kartondobozban van, mindenesetre így is gyönyörű, gondolom a start gomb mellett van a főkapcsoló, a többi meg külön-külön lehet a "szektorokat" bekapcsolni!
Bár én a dugós megoldáshoz pártolok, ( a kilógó drótok esztétikai hibái miatt)
Nekem így is tetszik!
Már csak 1 kérdés van: Milyen áramforrást használsz? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605117
Látogatók ma: 6
|